сряда, февруари 21

Оптимална Фреш Носталгия – Хладилник за вграждане Electrolux LNG7TE18S

Хладилникът за вграждане Electrolux LNG7TE18S е изчистено произведение на съвременната технология, което предоставя не само стил и функционалност, но и създава оптимални условия за съхранение на вашите храни. Със своите 256 литра обем и интелигентни функции, този модел ще преобрази начина, по който организирате и поддържате своите продукти.

Интегрираният Fresh Frost Free – No Frost система се грижи за постоянна идеална температура и влажност във всяка част от хладилника. Забравете за ръчното размразяване – тази технология не само предотвратява образуването на лед и натрупването на скреж, но и удължава свежестта на вашите храни.

Хладилник за вграждане Electrolux LNG7TE18S, 256 л, Fresh Frost Free - No Frost, Електронно управление, Контрол на влажността, Вътрешен вентилатор, Клас E, H 178 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Със своите 178 см височина, хладилникът Electrolux LNG7TE18S е идеалното решение за вграждане във всяка кухненска среда. Елегантният дизайн и минималистичната цветова гама се допълват от удобното електронно управление, което ви позволява да контролирате всички функции с лекота.

Контролът на влажността и вътрешният вентилатор гарантират оптимална околна среда за всеки тип храни – от свежи плодове и зеленчуци до деликатесни млечни продукти. Този модел съчетава усъвършенствана функционалност с интуитивни решения, които отговарят на съвременните нужди на домакинствата.

Класът на енергийна ефективност Е гарантира, че хладилникът Electrolux LNG7TE18S ще работи ефективно, като същевременно намалява вашия енергиен разход. Така можете да се наслаждавате на всички предимства на модерната технология, без да носите тежестта на високите сметки за електроенергия.

В заключение, хладилникът за вграждане Electrolux LNG7TE18S предлага иновативни функции и стилен дизайн, които се обединяват, за да създадат оптимални условия за съхранение на вашите храни. Със своите интелигентни технологии и просторен обем, този модел гарантира, че вашите продукти ще бъдат свежи и вкусни за по-дълго време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply