неделя, май 26

Electrolux KEGB9405L: Мощна и Умна Съдомиялна за Вашата Кухня

Electrolux KEGB9405L е съдомиялна, която ще превърне процеса на измиване на съдове в удоволствие. Със своите множество функции и внушителни възможности, този модел представлява перфектното допълнение към всяка кухня.

Съдомиялна за вграждане Electrolux KEGB9405L, 15 комплекта, 8 програми, Инверторен мотор, Клас C, MaxiFlex, AirDry, QuickSelect, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С капацитет от 15 комплекта, KEGB9405L осигурява голям обем за съдове, който е перфектен за големи семейства или за обаждане на гости. Няма нужда да се притеснявате за измиването на голям брой съдове след по-големи събирания.

Тази съдомиялна предлага 8 различни програми за измиване, включително интензивна, екологична и програма за чаши и деликатни съдове. Независимо дали имате замърсени тенджери или чувствителни чаши, KEGB9405L има подходящата програма за вас.

С инверторния мотор, този модел работи тихо и енергийно ефективно, като получава клас C за енергийна ефективност. Този клас не само спестява електроенергия, но също така е по-добър за околната среда.

QuickSelect функцията ви дава възможността да избирате и стартирате желаната програма за измиване с лекота. Това е удобно и пестите време в своя забързан ден.

Максималният комфорт е гарантиран с MaxiFlex кошниците, които ви позволяват да подреждате съдовете точно така, както искате. Тази система гарантира максимално използване на капацитета на съдомиялната.

С AirDry технологията, съдовете ви се сушат естествено, без да ви е нужно да отваряте вратата на съдомиялната след измиването.

Electrolux KEGB9405L е истински интелигентен помощник в кухнята, който съчетава мощност и умни функции. Независимо дали сте професионален готвач или просто обичате да готвите вкъщи, тази съдомиялна ще улесни вашата кухненска рутина и ще ви осигури идеално чисти съдове всеки път.

Leave A Reply