сряда, април 24

Елегантна комбинирана пералня със сушилня Electrolux EWWN1685W – перфектното решение за ефективно пране и сушене

Electrolux EWWN1685W е модерна пералня със сушилня, която предлага удобство и ефективност в едно. Създадена със специално внимание към детайлите, тази пералня е идеалното решение за семейства и домакинства, които търсят комбинирано устройство, което да им осигури перфектно чисти и сухи дрехи без усилия.

Ефективно пране и сушене: С пералнята със сушилня Electrolux EWWN1685W можете да перете до 8 кг пране и да сушите до 4 кг дрехи в една операция. Това ви позволява да се справите с големи количества пране и да спестите време и усилия. С впечатляващата скорост на 1600 оборота в минута, пералнята осигурява бързо и ефективно пране на различни типове тъкани.

Инверторен мотор и ниска консумация на енергия: Един от ключовите аспекти на Electrolux EWWN1685W е инверторният мотор, който гарантира по-тиха работа, по-малко вибрации и по-дълъг живот на уреда. Това означава, че можете да се насладите на тиха и непрекъсната работа на пералнята, без да се притеснявате от нежелани смущения. Освен това, инверторният мотор осигурява и икономия на енергия, като намалява разходите за електроенергия и ви помага да бъдете по-екологично осъзнати.

Пералня със сушилня Electrolux EWWN1685W, Пране 8 кг, Сушене 4 кг, 1600 об/мин, Клас D, Инверторен мотор, DualCare, TimeManager, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Двойна грижа за дрехите: DualCare е иновативна технология, предлагаща перфектна комбинация от грижа и защита на всяка тъкан. Системата се грижи дрехите ви да получат нежно пране и сушене, запазвайки качеството им дълго време. Така можете да се наслаждавате на свежи и красиви дрехи, без да се тревожите за тяхното износване.

Управление на времето: TimeManager функцията на пералнята със сушилня Electrolux EWWN1685W ви позволява да контролирате времето за пране и сушене в съответствие с вашите нужди. Можете да избирате между различни програми и да регулирате времето за пералня и сушилня, за да постигнете най-добрите резултати. Това ви дава гъвкавостта да организирате своето време по начин, който ви удобства най-много.

SteamCare технология: Electrolux EWWN1685W разполага с иновативна SteamCare технология, която добавя пара към цикъла на пране и сушене. Това помага за намаляване на бръчките в дрехите и осигурява по-лесно гладене след сушене. Резултатът е перфектно гладки и свежи дрехи, готови за носене.

Стилен и функционален дизайн: Пералнята със сушилня Electrolux EWWN1685W е създадена не само за да бъде функционална, но и за да добави стил и елегантност във вашата пране и сушене. Белият цвят придава усещане за свежест и чистота, а модерният дизайн ще придаде изтънченост на вашия дом. Освен това, LED дисплеят предлага лесна навигация и контрол върху функциите и програмите на уреда.

Заключение: Electrolux EWWN1685W е пералня със сушилня, която комбинира ефективност, удобство и грижа за вашите дрехи. Със своите различни програми, висока скорост на обороти и иновативни функции като DualCare и SteamCare, тя предоставя безупречни резултати при пране и сушене. В допълнение, инверторният мотор и TimeManager функцията ви дават пълен контрол върху процеса и спестяват време и енергия. Стилният дизайн и LED дисплеят придават допълнителна привлекателност на уреда. Ако търсите пералня със сушилня, която да отговаря на вашите високи стандарти, Electrolux EWWN1685W е отличен избор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply