понеделник, март 4

Сушилня Electrolux EW8H258B – обещава нежна грижа дори към най-претенциозните дрехи

Сушилня Electrolux EW8H258B е модел на разумна цена, оборудван с най-полезните програми за успешно справяне с всяко предизвикателство. Купувачите на сушилня Electrolux EW8H258B са на мнение, че са направили правилния избор за своите нужди и твърдят, че изсушава добре дрехите, почиства много добре мъховете, оставяйки ги по-меки и приятни на допир, а програмите са доста разнообразни. Освен това е безшумен и лесен за настройване модел, истинска помощ за потребителите.

Electrolux EW8H258B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Тази сушилня, оборудвана с термопомпа, ще се справи с Вашите дрехи чрез 13 уникални програми. Голямото разнообразие сред програмите носи улеснение за потребителите и е гаранция, че всеки път ще получат правилно изсушено пране, без повреди, накъсвания и разтягане, защото са имали нужния избор на предварително програмиране. Част от основните програми, от които можете да избирате са: Коприна, Синтетика, Sport, Outdoor, Bedlinen XL, Cotton ECO, Памучни тъкани, Деликатни, Дънки и Вълна. Доказаните дълготрайни характеристики на термопомпата са допълнени от вътрешност от неръждаема стомана, така че можете да сте сигурни, че ще получите здрав и устойчив уред.

Енергийният клас на сушилня Electrolux EW8H258B също е завидно висок. Тя се категоризира в Клас A++ от гамата от A+++ до D, което обещава ниска консумация на електроенергия и ниски месечни сметки, дори при ежедневно използване на уреда.

Капацитетът ú е 8кг, подходящ за нуждите на 3-4 членно семейство. Важна особеност, макар и не на пръв поглед забележима, е люкът с ляво отваряне, който оставя повече свободно място от дясната страна – за дясната ръка, с която по-голямата част от хората боравят по-удобно. Друга важна част от техническите характеристики, за които искаме да Ви обърнем внимание е ниското ниво на шум на сушене от само 66dB. Така можете спокойно да монтирате уреда дори в общите части на Вашата жилищна площ, както и спокойно да го използвате през малките часове на нощта.

Сушилня Electrolux EW8H258B ще Ви предложи едни от най-популярните и специални технологии за специални дрехи. Това е GentleCare осигуряваща сушене на ниски градуси, идеално за дрехи предразположени към разхлабване на тъканите или такива с украса по тях, като мъниста, пайети или например гладени ваденки (спортни фланелки). Особено важно е да сушите дрехите за спорт и упражнение на ниски градуси с технологията GentleCare, защото това помага да се запази специфичната им кройка и ефективността в еластичността на дрехата.

Electrolux EW8H258B

Друга специална технология, с която е снабдена сушилнята е системата SensiCare, която използва сензори за температура и влажност, за да гарантира, че артикулите запазват вида и усещането си за по-дълго време. Чрез адаптиране на консумацията на енергия и времето на цикъла към размера на товара и вида тъкан, SensiCare намалява износването, като предпазва дрехите от прекомерно изсушаване.

Smart Sense сушенето на Electrolux EW8H258B предоставя още допълнителни настройки и измерване чрез вградени сензори, които анализират автоматично всяка от потребностите на прането, полагайки необходимото за него – както за ефикасното му изсушаване, така и за запазването на прилежния му вид.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply