понеделник, март 4

Интелигентна и ефективна: Пералня Electrolux EW8FN248PS

Electrolux EW8FN248PS е сред най-новите модели перални от висок клас на Electrolux, предлагащи удобство, ефективност и иновативни функции. Тази пералня с вместимост 8 кг и въртящ се барабан с обороти до 1400 об./мин. ще ви помогне да получите перфектно чисти дрехи с минимални усилия.

Интелигентен инверторен мотор: EW8FN248PS е снабдена с инверторен мотор с постоянен магнит, който осигурява по-голяма енергийна ефективност, тиха работа и по-дълъг живот на пералнята. Този иновативен мотор регулира скоростта на въртене на барабана в зависимост от типа и количество пране, което не само спестява енергия, но и гарантира нежно пране на всяка тъкан.

LED сензорен дисплей и TimeManager: С LED сензорния дисплей на EW8FN248PS можете лесно да изберете желаните настройки и да следите напредъка на цикъла на пране. Времето на цикъла може да бъде регулирано с функцията TimeManager, която ви позволява да оптимизирате времето и енергията за всеки цикъл, осигурявайки икономия и грижа за дрехите.

Пералня Electrolux EW8FN248PS, 8 кг, 1400 об./мин., Клас А, Инверторен мотор с постоянен магнит, LED сензорен дисплей, TimeManager (Eco), Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Клас А енергийна ефективност: EW8FN248PS притежава клас А енергийна ефективност, което я прави икономична в ежедневната употреба. Специалните технологии и иновации, вградени в тази пералня, позволяват да се използва по-малко вода и енергия, без да се компрометира качеството на прането.

Удобство и функционалност: EW8FN248PS е проектирана с мисъл за вашето удобство. Благодарение на широкия отвор на вратата, зареждането и изваждането на дрехи стават бързи и лесни. Пералнята разполага с различни програми за пране, включително специални опции за деликатни тъкани и интензивно пране. Така можете да се уверите, че всяка дреха ще получи най-подходящото и нежно пране.

Заключение: Electrolux EW8FN248PS е пералня, която върши повече от просто перане на дрехи. С интелигентния инверторен мотор, LED сензорния дисплей, функцията TimeManager и клас А енергийна ефективност, тя ви предлага перфектна комбинация от удобство, ефективност и качество. Независимо дали пранете деликатни ризи или спортни екипи, тази пералня ще ви осигури безупречно чисти дрехи, като същевременно спести време, енергия и грижа за околната среда.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply