четвъртък, юли 25

Electrolux EW8FN148B – Ефективна пералня с иновативни функции и голям капацитет

Electrolux EW8FN148B е пералня, която впечатлява със своите напредничави функции и висока ефективност. Тя предлага капацитет от 8 кг и скорост на въртене от 1400 оборота в минута, което я прави идеална за семейства със средни нужди от пране.

Иновативни функции за перфектни резултати: EW8FN148B разполага с инверторен мотор с постоянен магнит, който осигурява по-голяма ефективност и по-ниска консумация на енергия. Това означава, че пералнята работи тихо и е икономична. Технологията UltraCare предлага специални програми за грижа за различни типове тъкани, като ги пере с нежност и запазва цветовете им.

Пералня Electrolux EW8FN148B, 8 кг, 1400 rpm, Клас A, Инверторен мотор с постоянен магнит, UltraCare, SteamCare, Time Manager, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Парата за по-добра грижа: С функцията SteamCare, EW8FN148B използва пара, която намалява бръчките в дрехите и ги освежава. Това означава, че вашите дрехи изглеждат перфектно, без нужда от гладене. За допълнителна грижа, пералнята разполага с функция за добавяне на пара по време на прането, която помага за премахване на замърсявания и алергени.

Гъвкавост и удобство: EW8FN148B разполага с функция за управление на времето, която ви позволява да промените продължителността на програмата, така че да се адаптира към вашите нужди и предпочитания. Също така, пералнята има и функция за отложен старт, която ви позволява да зададете времето, в което желаете да започне прането.

Заключение: Electrolux EW8FN148B е пералня, която се отличава със своите иновативни функции, висока ефективност и удобство при използване. Тя е идеалното решение за домакинства, които търсят пералня с голям капацитет и разнообразие от програми, която да ги освободи от грижите за пране и да им осигури перфектно чисти и запазени дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply