вторник, юни 18

Electrolux EW8F348SCI – Интелигентна пералня за вграждане с висока производителност и множество функции

Electrolux EW8F348SCI е пералня за вграждане, която предлага не само ефективно пране, но и интелигентни функции, които ще облекчат вашата грижа за дрехите. С капацитет от 8 кг и скорост на въртене от 1400 оборота в минута, тази пералня е подходяща за семейства със средни нужди от пране.

Производителност и ефективност: EW8F348SCI разполага с инверторен мотор с постоянен магнит, който осигурява по-голяма производителност и по-ниска консумация на енергия. Това значи, че пералнята работи тихо, но е икономична и екологична. Класифицирана в клас A за енергийна ефективност, тя намалява вашия енергиен разход и влиянието върху околната среда.

Интелигентни функции за по-добра грижа: С вградената Wi-Fi възможност, EW8F348SCI ви позволява да контролирате пералнята от всяко място, използвайки мобилното приложение. Можете да задавате програми, да следите напредъка на прането и да получавате съобщения за завършена операция. Това ви дава гъвкавост и удобство при управлението на прането.

Пералня за вграждане Electrolux EW8F348SCI, 8 кг, 1400 об/мин, Motor Inverter MagnetPermanent, Клас A, Wi-FI, SteamCare, LED дисплей

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Функцията SteamCare предлага възможността за пране с пара, която не само помага за отстраняване на замърсявания и алергени, но и намалява бръчките в дрехите. Така вашите дрехи изглеждат перфектно, без нужда от гладене.

Лесно и удобно управление: EW8F348SCI разполага с LED дисплей, който ви показва избраната програма, продължителността на цикъла и други полезни информации. Интуитивният интерфейс прави управлението лесно и достъпно дори за потребители без предишен опит с подобни перални.

Заключение: Electrolux EW8F348SCI е пералня за вграждане, която комбинира висока производителност, енергийна ефективност и интелигентни функции. С нея можете да се възползвате от удобството на дистанционното управление чрез Wi-Fi, да се насладите на пране с пара за по-добра грижа за вашите дрехи и да имате контрол над всеки етап от прането. EW8F348SCI е идеалният избор за модерните домакинства, които се стремят към перфектно чисти и запазени дрехи, без да компрометират енергийната ефективност и удобството.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply