понеделник, март 4

Electrolux EW7WP468W – Изключителна пералня със сушилня за перфектно пране и сушене

Electrolux EW7WP468W е пералня със сушилня, която ви осигурява перфектни резултати както при пране, така и при сушене на вашите дрехи. С капацитет за пране от 8 кг и капацитет за сушене от 6 кг, тази пералня е идеална за семейства и хора, които търсят удобство и ефективност в едно устройство.

Прецизно пране и сушене: EW7WP468W разполага с инверторен мотор, който осигурява висока производителност и намалява нивото на шума. Този мотор е изключително ефективен и гарантира дълготрайна работа на пералнята. С клас А за енергийна ефективност, тя ви позволява да спестите енергия и да намалите разходите си.

Интелигентни функции за персонализирано пране и сушене: EW7WP468W разполага с DualCare технология, която предоставя перфектни резултати както при пране, така и при сушене. Тази функция съчетава оптимални настройки за всеки тип дрехи, гарантирайки им мекота и запазвайки техния красив изглед. Вашият облекло ще бъде перфектно поддържано и готово за носене.

Пералня със сушилня Electrolux EW7WP468W, Пране 8 кг, Сушене 6 кг, 1600 об./мин., Клас А, Инверторен мотор, DualCare, SensiCare, SteamCare, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

SensiCare технологията в пералнята автоматично преценява теглото на зареждането и оптимизира времето, водата и енергията, необходими за перфектно пране. Така вие получавате идеални резултати за всяко пране, като се грижите и за околната среда.

SteamCare функцията добавя допълнително предимство към EW7WP468W, като предлага опцията за парно пране. Парата прониква в тъканите и премахва петна и миризми, осигурявайки ви безупречно чисти дрехи.

Удобство и лесна употреба: EW7WP468W е оборудвана с LED дисплей, който предоставя ясна и интуитивна информация за избраните настройки и текущия процес на пране и сушене. Това ви позволява да контролирате и управлявате устройството с лекота.

Технологични възможности: Тази пералня със сушилня е снабдена с Wi-Fi връзка, която ви позволява да контролирате и управлявате пералнята чрез смартфон или таблет. Можете да избирате програми, да следите статуса на цикъла и дори да получавате уведомления, когато прането или сушенето приключат. Това осигурява удобство и гъвкавост във вашето ежедневие.

Заключение: Electrolux EW7WP468W е висококачествена пералня със сушилня, която предлага перфектно пране и сушене на вашите дрехи. Съчетавайки интелигентни функции, енергийна ефективност и удобство, тя е идеалният избор за семейства и хора, които търсят надеждност и качество. Независимо дали сте вкъщи или на път, тази пералня ще ви осигури най-добрите резултати и удовлетворение при грижата за вашето облекло.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply