четвъртък, юли 25

Electrolux EW7WP369S – Иновативна пералня със сушилня за безупречни резултати

Electrolux EW7WP369S е пералня със сушилня, предназначена да осигури безупречни резултати при пране и сушене на вашите дрехи. Със своите високотехнологични функции и внимателно избрани програми, тази пералня със сушилня ви дава възможността да се насладите на свежи, чисти и сухи дрехи без усилия.

Перфектни резултати при пране: EW7WP369S предлага капацитет за пране до 9 кг, което ви позволява да поставите повече дрехи в една пране. С въртящата се скорост от 1600 оборота в минута, пералнята осигурява ефективно отстраняване на замърсяванията и бързо изсушаване на прането.

Интелигентни функции за сушене: Сушилната функция на EW7WP369S е с капацитет до 6 кг и ви позволява да изсушавате вашите дрехи в една операция. Системата DualCare контролира температурата и влажността, за да предотврати прекомерното изсушаване и защити текстила от прекалено висока температура. Това помага да се запази качеството на дрехите ви и ги прави меки и гладки.

Пералня със сушилня Electrolux EW7WP369S, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1600 об./мин., Клас А, Инверторен мотор, DualCare, SensiCare, SteamCare, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Грижа за дрехите ви: Системата SensiCare на EW7WP369S използва сензори, които преценяват количеството пране и адаптират времето, водата и енергията според нуждите на вещите. Това гарантира нежна грижа за вашите дрехи, предотвратявайки износване и запазвайки цветовете им. Освен това, функцията SteamCare използва пара, за да намали бръчките и освежи дрехите, което ги прави готови за носене веднага след сушене.

Удобство и лесна работа: EW7WP369S разполага с интуитивен контролен панел, който ви позволява лесно да изберете желаната програма и настройки. Инверторният мотор осигурява тиха и ефективна работа на пералнята със сушилнята, като намалява вибрациите и шума. Освен това, с отварянето на вратата с Soft Opening технология, можете да добавяте или изваждате дрехи по всяко време по време на прането.

Заключение: Electrolux EW7WP369S е пералня със сушилня, която предлага удобство, ефективност и грижа за вашите дрехи. Със своите интелигентни функции и внимателен подход към текстила, тази пералня със сушилня ще ви помогне да запазите дрехите си в перфектно състояние и да имате винаги чисти и сухи дрехи на разположение.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply