четвъртък, май 23

Electrolux EW7WO448W – Перфектно съчетание от пералня и сушилня за безупречни резултати

Electrolux EW7WO448W е пералня със сушилня, която предлага удобство и ефективност в едно. Тя е създадена, за да ви осигури перфектно чисти и сухи дрехи без излишно време и усилия. Съчетавайки иновативни функции и висококачествени материали, тази пералня със сушилня е идеалното решение за модерното домакинство.

Перфектни резултати при пране и сушене: EW7WO448W разполага с вместимост за пране до 8 кг и сушене до 5 кг, което я прави идеална за средни домакинства. С високата си скорост на въртене от 1400 оборота в минута, пералнята осигурява ефективно изплакване и отлично отцеждане на дрехите, докато сушилнята ги суши с прецизност и грижа.

Иновативни функции за грижа и управление: EW7WO448W е оборудвана с DualCare технология, която позволява едновременно пране и сушене на различни типове тъкани, без да се нарушава качеството им. Това ви дава свобода да комбинирате различни видове дрехи и да ги обработвате заедно, спестявайки време и енергия.

Пералня със сушилня Electrolux EW7WO448W, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1400 об/мин, Клас A, Инверторен мотор, DualCare, TimeManager, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С функцията TimeManager, вие имате пълен контрол върху продължителността на програмите за пране и сушене. Можете да настроите времето според вашите нужди и предпочитания, осигурявайки перфектни резултати в оптимален период.

Ефективност и устойчивост: EW7WO448W е с клас A за енергийна ефективност, което я прави икономичен избор, спестяващ енергия и намаляващ вашия разход. Инверторният мотор осигурява тиха и дълготрайна работа, като същевременно намалява вибрациите и шума.

Удобство и безопасност: Тази пералня със сушилня предлага удобство и безопасност в едно. С LED дисплея и интуитивните сензорни контроли, можете лесно да изберете и настроите желаната програма и опции. Системата за контрол на протичането на вода предпазва от нежелани инциденти, а функцията за детска заключка гарантира безопасността на вашето домакинство.

Заключение: Electrolux EW7WO448W е пералня със сушилня, която предоставя перфектни резултати, удобство и грижа за вашите дрехи. Съчетавайки иновативни функции, висока ефективност и безопасност, тя е идеалният избор за модерното домакинство. Без значение дали пранете или сушите, тази пералня със сушилня ще ви помогне да постигнете безупречни резултати и да спестите време и усилия.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply