четвъртък, юли 25

Елегантност и Изключителна Производителност – Electrolux EW7WO368S

Electrolux EW7WO368S е пералня със сушилня, която съчетава в себе си висока производителност и иновативни технологии. С изпиране до 8 кг и сушене до 5 кг, този модел предлага пълно решение за ефективно управление на вашите дрехи. С инверторен мотор и въртяща скорост от 1600 оборота в минута, EW7WO368S представлява едно от най-съвременните решения в света на битовата техника.

КУПИ

Пералня със сушилня Electrolux EW7WO368S, Изпиране 8 кг, Сушене 5 кг, 1600 об/мин, Инверторен мотор, Бял

Дизайн и Практичност:

EW7WO368S се отличава с елегантен и модерен дизайн, който допринася за визуалната привлекателност на вашия дом. Бялата цветова гама придава лекота, а компактните размери правят уреда подходящ за различни помещения.

Изпиране и Сушене:

С капацитет за изпиране до 8 кг и сушене до 5 кг, този модел е идеален за семейства, търсещи удобство и ефективност в един уред. Въртящата скорост от 1600 оборота в минута осигурява бързо и ефикасно изпиране и сушене на дрехите ви.

Инверторен Мотор – Тиха и Ефективна Работа:

Инверторният мотор на Electrolux е гаранция за тиха и стабилна работа. Този тип мотор не само поддържа ниско ниво на шум, но и осигурява по-дълготрайна ефективност и икономия на енергия.

Програми и Опции:

EW7WO368S разполага с разнообразие от програми, сред които деликатен цикъл, цикъл за спортни облекла и опции за бързо пране и сушене. С иновативни функции като отложен старт и сензор за влажност, този модел предоставя персонализирани възможности за всеки потребител.

Технологии за Икономия на Енергия:

EW7WO368S е оборудвана с технологии за икономия на енергия, включително Eco режим и система за оптимално използване на вода и електроенергия по време на сушене.

Безопасност и Лесна Употреба:

Със системи като AquaStop и Child Lock, уредът предоставя безопасна и удобна употреба. Лесният за навигация контролен панел и LCD екран правят управлението му интуитивно и достъпно.

Дългосрочна Гаранция и Качество:

Electrolux е световен лидер в производството на битова техника, а EW7WO368S продължава традицията с високи стандарти за качество. Дългосрочната гаранция, предоставена от производителя, представлява допълнителна увереност в надеждността на този модел.

Заключение:

Electrolux EW7WO368S е пералня със сушилня, която не само предоставя изключителна производителност, но и съчетава стил и удобство в един уред. С иновативни функции, енергийна ефективност и високо качество на изпълнение, този модел представлява интелигентен избор за модерните потребители.

КУПИ

Leave A Reply