понеделник, юни 24

Изживейте перфектното пране и сушене с Electrolux EW7WN468W

Electrolux EW7WN468W е пералня със сушилня, която се отличава с висока производителност и иновативни функции. С тази пералня ще можете да се насладите на перфектно чисти и свежи дрехи, без усилия и загуба на време. С широк набор от функции, включително DualCare, Sensicare и SteamCare с FreshScent, тази пералня ще отговори на вашите нужди и изисквания.

Капацитет и обороти: EW7WN468W предлага капацитет за пране до 8 кг и капацитет за сушене до 6 кг, което я прави идеална за семейства със среден размер. С въртящите обороти от 1600 оборота в минута, пералнята осигурява бързо и ефективно пране и сушене, като по този начин спестява вашето време и енергия.

Енергоефективност: С клас на енергийна ефективност B, Electrolux EW7WN468W съчетава висока производителност със съхраняване на енергията. Тя използва по-малко ресурси, като намалява вашия енергиен разход и влиянието върху околната среда. Това е важно не само за икономията на сметки за електричество, но и за вас, като отговорен потребител.

Инверторен мотор с MagnetPermanent: EW7WN468W е оборудвана с инверторен мотор с MagnetPermanent, който осигурява по-тиха и по-ефективна работа. Този тип мотор осигурява стабилна и безпроблемна работа на пералнята, като намалява нивото на шум и ви позволява да се насладите на тиха и спокойна среда. Освен това, инверторният мотор е по-издръжлив и икономичен, което го прави идеален избор за дългосрочна употреба.

Пералня със сушилня Electrolux EW7WN468W, Пране 8 кг, Сушене 6 кг, 1600 об/мин, Клас B, Мотор Inverter с MagnetPermanent, DualCare, Sensicare, SteamCare с FreshScent, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

DualCare за перфектна грижа: Функцията DualCare на EW7WN468W ви позволява да пранете и сушите различни типове тъкани заедно, без да се притеснявате от повреда или нежелани резултати. С тази функция можете да смесвате чувствителни материи с по-устойчиви, като пералнята автоматично ще регулира настройките си, за да осигури оптимална грижа за всеки тип тъкан.

Sensicare за деликатна грижа: Защитете своите дрехи от износване и запазвайте техния качествен вид с функцията Sensicare на EW7WN468W. Тази функция използва датчици, които контролират влажността и температурата по време на прането и сушенето, за да гарантират нежна и внимателна обработка на всеки плат.

SteamCare с FreshScent за свежест: С пералнята EW7WN468W можете да се насладите на функцията SteamCare с FreshScent, която осигурява свежест и приятен аромат на вашите дрехи. Парата прониква дълбоко в тъканите, отстранява бактерии и неприятни миризми, като по този начин осигурява по-чисти и свежи резултати. Насладете се на дълготраен аромат, който ще придаде допълнителна усещане за чистота и комфорт.

LED дисплей и удобство в употреба: EW7WN468W разполага с ярък LED дисплей, който ви показва текущите настройки и статуса на цикъла на пералнята. Това ви позволява да следите и контролирате процеса на пране и сушене. Също така, пералнята е снабдена с функцията SoftOpening, която осигурява плавно отваряне на вратата, без рязки движения, което предпазва вашите дрехи и прави зареждането и изваждането им по-удобни.

Заключение: Electrolux EW7WN468W е пералня със сушилня, която се отличава с висока производителност и иновативни функции. С нейната помощ ще можете да се насладите на перфектно чисти, свежи и дълготрайни дрехи, без усилия и загуба на време. Съчетавайки висока енергийна ефективност, иновативен инверторен мотор и функции като DualCare, Sensicare и SteamCare с FreshScent, тази пералня ще отговори на всичките ви нужди и предложи изключително удобство при перането и сушенето.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply