понеделник, юни 24

Electrolux EW7TN3272 – Иновативна пералня с вертикално зареждане за нежно и ефективно пране

Electrolux EW7TN3272 е модерна пералня с вертикално зареждане, предназначена да ви осигури нежно и ефективно пране на вашите дрехи. Снабдена с иновативни функции и технологии, тази пералня предлага високо качество на пране, комбинирано с удобство и енергийна ефективност.

Нежност и грижа за дрехите: Системата SensiCare в пералнята Electrolux EW7TN3272 се грижи за вашите дрехи, като автоматично регулира времето на пране и количество вода според типа и количеството на зарежданите дрехи. Това гарантира оптимално пране, като се предотвратява прекомерно износване и разтягане на текстила.

Ефективност и икономия на енергия: Electrolux EW7TN3272 е снабдена със клас B на енергийна ефективност, което означава, че ще спестите енергия и пари при използването й. Моторът Inverter осигурява постоянна скорост на въртене и по-ниска консумация на електроенергия, като същевременно предоставя висока производителност на пералнята.

Пералня с вертикално зареждане Electrolux EW7TN3272, 6 кг, 1200 об/мин, Клас B, Мотор Inverter, SteamCare, SensiCare, Soft Opening, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Парна грижа за дрехите: Функцията SteamCare на EW7TN3272 използва пара, за да осигури по-дълбока и ефективна грижа за вашите дрехи. Парата прониква във влакната на текстила, отстранява замърсяванията и неприятните миризми, като резултатът е свежи, чисти и приятно ароматизирани дрехи.

Удобство и улеснение при зареждане: EW7TN3272 разполага с функцията Soft Opening, която позволява леко и плавно отваряне на вратата на пералнята. Това улеснява зареждането и изваждането на дрехите, особено при работа с големи и тежки товари.

Заключение: Electrolux EW7TN3272 е пералня с вертикално зареждане, която ви осигурява високо качество на пране, грижа за вашите дрехи и енергийна ефективност. Съчетавайки иновативни технологии и функции, тази пералня е практично и удобно решение за вашето домакинство. Насладете се на нежното пране, икономията на енергия и безупречния външен вид на вашите дрехи с Electrolux EW7TN3272.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply