неделя, май 26

Electrolux EW7FN348PS – Превъзходна ефективност и интелигентни функции за безупречни резултати

Electrolux EW7FN348PS е пералня, която се отличава със своята висока ефективност, иновативни функции и модерен дизайн. С капацитет от 8 кг и максимални обороти до 1400 об/мин, тази пералня осигурява бързо и ефективно пране на вашите дрехи. С клас А на енергийната ефективност и инверторния мотор с MagnetPermanent, EW7FN348PS е икономичен и надежден избор за вашия дом.

Производителност и ефективност: С въртящия се барабан и оборотите до 1400 об/мин, Electrolux EW7FN348PS гарантира оптимални резултати при прането на различни видове тъкани. Благодарение на инверторния мотор, пералнята работи тихо и с по-ниска консумация на енергия. Това не само спестява вашия бюджет, но и намалява вашия принос за опазване на околната среда.

Интелигентни функции: EW7FN348PS разполага със LED сензорен дисплей, който ви предоставя лесен и интуитивен контрол над всички настройки и програми. Чрез функцията TimeManager (Eco) можете да регулирате продължителността на програмите, така че те да отговарят на вашите нужди и да спестяват енергия. Това ви позволява да контролирате процеса на пране и да оптимизирате разходите си.

Пералня Electrolux EW7FN348PS, 8 кг, 1400 об./мин., Клас А, Инверторен мотор с MagnetPermanent, LED сензорен дисплей, TimeManager (Eco), Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Удобство и гъвкавост: Electrolux EW7FN348PS е снабдена със множество програми и опции, които ви дават възможността да перете вашите дрехи по най-подходящия начин. Разполагате с различни програми за пране, включително деликатен цикъл, интензивен цикъл и бърз цикъл. Това ви позволява да адаптирате пералнята според нуждите на различните видове дрехи, които пранете. Освен това, пералнята е оборудвана с функции като автоматичен дозатор на препарати и детайли като SoftOpening, което позволява лесно отваряне и затваряне на вратата на пералнята.

Защита на дрехите: EW7FN348PS предлага интелигентни функции, които гарантират грижа и защита на вашите дрехи. С функцията SensiCare, пералнята разпознава типа и количество на прането и автоматично регулира времето, водата и енергията, за да предостави оптимални условия за пране. Това осигурява нежно отношение към вашите дрехи и ги предпазва от износване. Освен това, функцията SteamCare използва пара, за да разглади и освежи вашите дрехи, без да е необходимо допълнително гладене. FreshScent добавя свеж аромат към вашите дрехи, като ги прави приятно ухаещи.

Заключение: Electrolux EW7FN348PS е пералня, която съчетава висока производителност, ефективност и интелигентни функции, за да ви осигури безупречни резултати при пране. Със своя инверторен мотор, LED сензорен дисплей и функция TimeManager (Eco), тази пералня предлага удобство и гъвкавост при използване. Също така, с функциите SensiCare, SteamCare и FreshScent, EW7FN348PS гарантира грижа и защита на вашите дрехи. Ако търсите пералня с високо качество и разнообразни функции, Electrolux EW7FN348PS е отличен избор за вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply