петък, юни 14

Иновативна пералня Electrolux EW7F349PW – Идеални грижи за вашите дрехи

Electrolux EW7F349PW е пералня, която се отличава с високо качество, иновативни функции и грижа към вашите дрехи. С капацитет от 9 кг и въртящ се барабан с обороти до 1400 об/мин, тази пералня предоставя ефективно пране и гарантира безупречни резултати. В съчетание с клас А на енергийната ефективност, инверторния мотор и множеството функции, EW7F349PW е перфектният избор за домакинството ви.

Превъзходна производителност: Със своите 1400 оборота в минута, тази пералня осигурява бързо и ефективно пране на вашите дрехи. Високият капацитет от 9 кг ви позволява да перете по-големи количества дрехи едновременно, спестявайки време и енергия. Безопасният и нежен въртящ се барабан гарантира, че дрехите ви се пранат равномерно и с максимална грижа.

Пералня Electrolux EW7F349PW, 9 кг, 1400 об/мин, Клас А, Инверторен мотор, Сензорен LED дисплей, SteamCare, SensiCare, FreshScent, TimeManager, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции: Electrolux EW7F349PW е оборудвана със сензорен LED дисплей, който ви дава лесен достъп до всички настройки и функции. Чрез него можете да изберете желаните програми, да регулирате температурата, оборотите на центрофугата и да използвате различни допълнителни функции. Функцията SteamCare използва пара, за да осигури по-дълбоко и по-деликатно почистване на дрехите, като ефективно премахва замърсяванията и неприятните миризми. Сензорната технология SensiCare автоматично регулира времето и консумацията на вода и енергия според нуждите на всеки отделен пране, осигурявайки оптимални резултати и предпазвайки дрехите ви от прекалено интензивно пране.

Удобство и гъвкавост: EW7F349PW разполага също и с функцията FreshScent, която добавя свеж аромат към вашите дрехи, преди да ги извадите от пералнята. Това е перфектният начин да имате приятно ухание на вашите дрехи, без да използвате парфюми или други ароматизиращи препарати. С функцията TimeManager можете да контролирате продължителността на програмите за пране, като ги приспособите според вашите нужди и налично време.

Заключение: Electrolux EW7F349PW е пералня, която се отличава с високи производствени характеристики, иновативни функции и грижа към вашите дрехи. С клас А на енергийната ефективност и интелигентни функции като SteamCare, SensiCare и FreshScent, тази пералня ви предлага перфектното комбинация от ефективно пране и грижа за дрехите ви. EW7F349PW е надежден помощник във вашето домакинство, който ще гарантира безупречни резултати при всяко пране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply