вторник, юни 18

Electrolux EW7F348AW – Интелигентна пералня с предно зареждане за перфектни резултати

Electrolux EW7F348AW е модерна пералня с предно зареждане, която предлага напреднали функции и технологии за перфектни резултати при прането. Със своя клас A за енергийна ефективност, тази пералня е икономична и екологично осъзнат избор за вашето домакинство.

Технологии за перфектни грижи: EW7F348AW разполага с инверторен мотор с постоянен магнит, който осигурява по-тиха работа, по-голяма надеждност и по-дълъг живот на пералнята. Този мотор е изключително ефективен, предлагайки оптимална производителност и ниска консумация на енергия.

UltraCare+ и SensiCare+ технологиите в комбинация с SteamCare+ гарантират нежно и внимателно пране на всеки тип тъкани. Те автоматично преценяват теглото на зареждането и оптимизират времето, водата и енергията, за да осигурят перфектни резултати и запазят красивия вид на дрехите ви.

Пералня с предно зареждане Electrolux EW7F348AW, 8 кг, 1400 rpm, Клас A, Wi-Fi, Инверторен мотор с постоянен магнит, Touch control, Sistem UltraCare+, SteamCare+, SensiCare+, FreshScent, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентно управление и Wi-Fi свързаност: С пералнята Electrolux EW7F348AW можете да се насладите на удобството на тъч контролен панел, който предлага лесна навигация и интуитивно избиране на програми и настройки. Освен това, с вградената Wi-Fi свързаност можете да контролирате пералнята от разстояние чрез мобилно приложение. Това ви дава възможност да стартирате или спирате прането, да изберете програми и да получавате съобщения за завършено пране, за да оптимизирате времето и енергията си.

FreshScent – свеж аромат за дрехите ви: Със системата FreshScent на EW7F348AW можете да добавите приятен аромат към вашите дрехи по време на прането. Това осигурява не само чистота и свежест, но и приятен усещане при обличане.

Програми и функции за всяка нужда: Тази пералня предлага богат набор от програми и функции, които могат да се приспособят към всякакви видове пране. Имате възможност да избирате между различни режими, включително програми за деликатни тъкани, спортни облекла, бързи цикли и още. С функцията TimeManager можете да променяте продължителността на цикъла според вашите нужди и налично време.

Дизайн и удобство: EW7F348AW е създадена да бъде функционална и лесна за използване. С компактните си размери и бял цвят тя се вписва перфектно във всяка битова среда. Отварянето на вратата е лесно и плавно благодарение на системата Soft Opening, която предотвратява внезапното прегъване на дрехите при отваряне или затваряне.

Заключение: Electrolux EW7F348AW е пералня с предно зареждане, която предлага високи стандарти на качество и иновации. С комбинацията от ефективни технологии, интелигентно управление и функционален дизайн, тази пералня е идеалното решение за модерния дом. Независимо дали прането е деликатно, спортно или бързо, Electrolux EW7F348AW ще се погрижи за безупречни резултати и запазената свежест на вашите дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply