четвъртък, юли 25

Electrolux EW7F249PS – Превъзходна пералня с иновативни функции за перфектни резултати

Electrolux EW7F249PS е пералня, която съчетава висока производителност, удобство и иновативни функции, за да ви осигури перфектно пране на вашите дрехи. С капацитет от 9 кг и скорост на въртене от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за семейства и хора с по-големи нужди от пране.

Прецизност и ефективност: EW7F249PS разполага с инверторен мотор, който осигурява висока производителност и по-ниска консумация на енергия. Това не само намалява разходите за електроенергия, но и гарантира по-тиха работа на пералнята. С клас A за енергийна ефективност, тя е икономична и приятна към околната среда.

Интелигентни функции за персонализирано пране: EW7F249PS е оборудвана с Wi-Fi функция, която ви позволява да контролирате пералнята от всяко място, използвайки мобилното приложение. Можете да задавате програми, да следите напредъка на прането и да получавате известия за завършено пране. Това ви дава гъвкавост и удобство при управлението на пералнята.

Пералня Electrolux EW7F249PS, 9 кг, 1400 rpm, Клас A, Wi-Fi, Инверторен мотор, TimeManager, SensiCare, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Функцията TimeManager ви позволява да променяте продължителността на програмата за пране, в зависимост от вашите нужди и наличното време. Това ви дава контрол върху прането и възможността да спестите време и енергия.

Системата SensiCare адаптира цикъла на пране към типа и количество дрехи, които зареждате. Тя измерва влажността и теглото на прането, за да оптимизира времето и разхода на вода и енергия. Така вашите дрехи получават оптимално пране без излишно натоварване.

Заключение: Electrolux EW7F249PS е пералня, която съчетава изключителна производителност, интелигентни функции и енергийна ефективност. С нея можете да се насладите на перфектно пране на вашите дрехи, съобразено с вашите нужди и предпочитания. Независимо дали сте заети с работа, на път или в дома, тази пералня ви осигурява удобство и контрол чрез Wi-Fi връзка. EW7F249PS е истинският партньор в грижата за вашите дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply