четвъртък, юли 25

Интелигентност и Компактност – Electrolux EW6TN4262, Пералня с Вертикално Зареждане

Electrolux EW6TN4262 представлява пералня с иновативен дизайн и вертикално зареждане, идеална за ограничени пространства. С капацитет от 6 кг и въртяща скорост от 1200 оборота в минута, този модел е създаден за максимална ефективност при минимални размери.

КУПИ

Пералня с вертикално зареждане Electrolux EW6TN4262, 6 кг, 1200 об/мин, Бял

Дизайн и Пространство Ефективност:

В бял цвят и с компактен дизайн, EW6TN4262 не само е функционален, но и предоставя стилно решение за ограничени пространства. Възможността за вертикално зареждане прави уреда подходящ за бани или малки кухни.

Капацитет и Производителност:

С капацитет от 6 кг, този модел е подходящ за по-малки битове и индивидуални нужди. Въртящата скорост от 1200 оборота в минута гарантира бързо сушене и ефективно изплакване на дрехите.

Програми и Опции:

EW6TN4262 разполага с разнообразие от програми за пране, позволявайки ви да изберете най-подходящия за всяка ситуация. Функции като отложен старт и AutoSense гарантират оптимални резултати с минимален труд.

Технологии за Грижа за Дрехите:

С технологии като AquaFall и Wool Plus, този модел осигурява нежна грижа за всяка тъкан. AquaFall дистрибуира водата по равномерен начин, докато Wool Plus гарантира специално внимание при пране на вълнени дрехи.

Технологии за Икономия на Енергия:

С клас A+ за енергийна ефективност, EW6TN4262 не само подпомага опазването на околната среда, но и ви помага да намалите разходите за електроенергия. Технологии като Eco режим и AutoOff предоставят интелигентни решения за икономия на енергия.

Лесна Употреба и Надеждност:

С интуитивен контролен панел и лесно достъпни опции, тази пералня е лесна за управление. Надеждността на Electrolux е гарантирана, а вградените системи за безопасност като Child Lock предоставят допълнителна защита.

Дългосрочна Гаранция и Качество:

Electrolux е известен със своите високи стандарти за качество, които са вградени и в EW6TN4262. Дългосрочната гаранция допълнително укрепва увереността в инвестицията.

Заключение:

Electrolux EW6TN4262 представлява интелигентен дизайн и висока ефективност в компактен размер. С този модел, Electrolux предлага практично и стилно решение за тези, които търсят пералня с вертикално зареждане без компромис върху функционалността.

КУПИ

Leave A Reply