четвъртък, април 18

Electrolux EW6SN427WI – Компактна пералня за ефективно пране и голяма удобност

Electrolux EW6SN427WI е пералня със среден капацитет от 7 кг, която предлага ефективно пране и удобство в компактен размер. Със своя клас C за енергийна ефективност, тази пералня е икономична и екологично осъзнат избор.

Ефективно пране: EW6SN427WI е оборудвана с инверторен мотор, който осигурява по-тиха работа, по-голяма надеждност и по-дълъг живот на пералнята. Този мотор е икономичен и предлага по-ниска консумация на енергия, като в същото време гарантира високо качество на прането.

Специални функции за нежни грижи: SensiCare технологията на Electrolux се грижи за вашите дрехи като автоматично преценява теглото на зареждането и оптимизира времето, водата и енергията, необходими за перфектно пране. Това гарантира, че всяко пране се извършва с внимание и грижа за дрехите, запазвайки техния изглед и качество.

Пералня Slim Electrolux EW6SN427WI, 7 кг, 1200 об/мин, Клас C, Инверторен мотор, SensiCare, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Компактен дизайн и удобство: Своят компактен размер прави EW6SN427WI идеална за помещения с ограничено пространство, като малки апартаменти или студентски общежития. Въпреки това, тя се отличава с голяма функционалност и удобство, което я прави перфектен избор за семейства или самостоятелно живеещи.

Допълнителни функции: Предлагайки разнообразие от програми и опции, Electrolux EW6SN427WI ви дава възможност да персонализирате своето пране според нуждите и предпочитанията си. Вие можете да изберете между различни настройки, като например интензивно пране, експресен цикъл или дори отложен старт, за да се адаптирате към своето ежедневие.

Заключение: Electrolux EW6SN427WI е пералня, която се отличава с компактен размер, ефективно пране и удобство. Със своя инверторен мотор и SensiCare технология, тя предлага нежна грижа за вашите дрехи и енергийна ефективност. С разнообразието от програми и удобствата, които предлага, тази пералня е идеалният избор за малки домакинства, които търсят практичност и качество в един компактен пакет.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply