събота, април 13

Стилен Избор за Малки Пространства – Electrolux EW6SN406BXI

Electrolux EW6SN406BXI представлява пералня с капацитет от 6 кг, идеална за семейства с ограничени пространства. С инверторен мотор и въртяща скорост от 1000 оборота в минута, този модел е съчетание на компактен дизайн и висока производителност.

КУПИ

Пералня Electrolux EW6SN406BXI, 6 кг, 1000 об./мин., Инверторен мотор, Антрацит

Дизайн и Практичност:

Съчетавайки антрацитен цвят с модерен дизайн, EW6SN406BXI добавя стил във всяко помещение. Компактните му размери го правят подходящ за малки кухни или бани, като същевременно предлагат пълен набор от функции.

Капацитет и Производителност:

С капацитет от 6 кг, тази пералня е подходяща за малки семейства или за бързо пране на по-малки количества дрехи. Въртящата скорост от 1000 оборота в минута осигурява ефективно пране и бързо изсушаване.

Инверторен Мотор – Тиха и Ефективна Работа:

Инверторният мотор осигурява тиха работа и по-малки нива на вибрации. Този тип мотор също така подпомага за по-голяма енергийна ефективност и по-дълъг живот на уреда.

Програми и Опции:

EW6SN406BXI разполага с разнообразие от програми, включително програма за бързо пране и цикли за различни видове тъкани. Отложеният старт и допълнителните опции за изплакване и центрофугиране предоставят удобство при периодите на заетост.

Технологии за Икономия на Енергия:

С функции като Eco режим и OptiSense, този модел е проектиран за икономия на енергия и вода. Това не само е благоприятно за околната среда, но и ви помага да намалите разходите си за енергия.

Безопасност и Лесна Употреба:

С иновативни технологии като AquaStop и Child Lock, уредът предоставя безопасна и лесна за употреба алтернатива. Интуитивният контролен панел прави управлението на пералнята леко и достъпно.

Дългосрочна Гаранция и Качество:

Electrolux е синоним на високо качество в света на битовата техника, а EW6SN406BXI е част от тази традиция. Производителската гаранция предоставя допълнителна сигурност за качеството и надеждността на този модел.

Заключение:

Electrolux EW6SN406BXI е стилен и практичен избор за тези, които търсят ефективност и стил в компактен уред. С иновативни технологии и лесна употреба, този модел отговаря на нуждите на съвременните домакинства.

КУПИ

Leave A Reply