четвъртък, юли 25

Елегантна и Умна Кондензационна Сушилня Electrolux EW6C428W

Сушилните Electrolux са известни със своето високо качество и иновативни технологии. Моделът Electrolux EW6C428W не прави изключение. Това е една от най-стилните и интелигентни сушилни на пазара с впечатляваща ефективност и множество функции, които ще направят вашата грижа за дрехите по-лесна.

Сушилня Electrolux EW6C428W, PerfectCare600, Кондензационна, 8 кг, LCD, Клас B, Бяла

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Елегантен Дизайн: EW6C428W привлича вниманието със своя елегантен и съвременен дизайн в чиста бяла цветова гама. Тя ще се впише перфектно във всяка кухня или пране и ще придаде изтънченост на вашия дом.

Кондензационна Технология: Този модел използва кондензационна технология, която ви позволява да сушите дрехите си без нужда от вентилационна система. Това означава, че можете да поставите сушилнята където ви е най-удобно.

Вместимост 8 кг: Сушилнята има вместимост от 8 кг, което е подходящо за средни и по-големи семейства. Можете да сушите по-големи количества дрехи наведнъж, спестявайки време и енергия.

LCD Дисплей: Управлявайте сушилнята с лекота чрез ясния и интуитивен LCD дисплей. Тук можете да избирате програми, да регулирате температурата и да следите напредъка на сушенето.

Множество Програми: Electrolux EW6C428W разполага с разнообразие от програми за сушене, включително за деликатни материи, синтетика и бързи цикли. Така винаги ще намерите подходящата настройка за вашите дрехи.

Автоматични Сензори: Сушилнята е оборудвана с автоматични сензори, които мониторират влажността на дрехите и спират цикъла, когато те са сухи. Това осигурява оптимална грижа за вашия текстил и спестява енергия.

Клас B за Енергийна Ефективност: EW6C428W има клас B за енергийна ефективност, което я прави доста икономична в сравнение с по-старите модели на пазара.

Заключение: Electrolux EW6C428W предлага стил, ефективност и интелигентност в едно. Тази сушилня ще ви помогне да съхранявате и поддържате вашите дрехи в перфектно състояние, като в същото време спестява енергия и време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply