събота, април 13

Electrolux ESPC71DB: Синя Производителност и Безпроблемно Почистване

Освободете се от заблудите за прахосмукачките без торба с Electrolux ESPC71DB. С елегантен дизайн и мощни функции, този модел предлага перфектното съчетание на ефективност и тишина, за да направи почистването на вашия дом бързо и лесно.

КУПИ

Прахосмукачка без торба Electrolux ESPC71DB, 650W, SilentPerformer Cyclonic, Синя

Дизайн и Цвят: Electrolux ESPC71DB се отличава с модерен и стилен дизайн в син цвят. С компактни размери и лека конструкция, прахосмукачката е лесна за маневриране и съхранение.

Мощност и Производителност: С мощност от 650W, Electrolux ESPC71DB осигурява изключителна производителност при почистване. Технологията SilentPerformer Cyclonic гарантира тиха работа, като същевременно поддържа висока ефективност.

Без Торба и Cyclonic Технология: С прахосмукачката ESPC71DB няма нужда от торби, което пести време и разходи. Cyclonic технологията осигурява постоянна снабденост на въздуха, като улавя праха и го събира в контейнера. Лесно изхвърляне и почистване на контейнера го прави удобен за ежедневна употреба.

Четки и Аксесоари: С включената четка за много повърхности, четка за паркет и Turbo четка, Electrolux ESPC71DB е подходящ за разнообразни подови настилки и повърхности. Накрайникът 3 в 1 добавя допълнителна универсалност, позволявайки ви да достигате труднодостъпни места.

Филтриране и Ефективност: С ефективност на филтриране от 99,99%, прахосмукачката осигурява почистен въздух и здравословна среда. HEPA филтърът задържа микроскопичните прахови частици, осигурявайки по-добро качество на въздуха.

Тишина при Работа: Едно от ключовите предимства на ESPC71DB е неговата тиха работа. С ниво на шум само 73 dB, този модел ви позволява да почиствате без да пречите на околните или да създавате допълнителен стрес в дома.

Лесна Употреба и Удобство: С функции като регулируема мощност, автоматично навиване на кабела и лека дръжка за пренос, Electrolux ESPC71DB е напълно адаптирана към нуждите на потребителя. Лесна за използване и поддръжка, тази прахосмукачка прави почистването по-удобно от всякога.

Заключение: Синят Electrolux ESPC71DB предоставя ефективност, стил и тишина в едно. С подобрена производителност и удобство при използване, този модел е идеалният избор за тези, които търсят перфектното съчетание между функционалност и дизайн в своята прахосмукачка. Безпроблемно почистване с Electrolux ESPC71DB – вашата помощница в домакинството.

КУПИ

Leave A Reply