събота, април 13

Electrolux ESM89300SX: Вашата Изискана Съдомиялна с Невероятна Производителност

Electrolux ESM89300SX е високопроизводителна съдомиялна машина, която предлага идеалното съчетание между капацитет, функции и стил. Този модел е предназначен за големи семейства и всички, които търсят надеждна и ефективна съдомиялна машина с изискан дизайн.

Съдомиялна Electrolux ESM89300SX, 15 комплекта, 8 програми, Клас D, MaxiFlex, Инверторен мотор, SatelliteClean, Touch контрол, 60 см, Инокс

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Изключителен Капацитет: С 15 комплекта за посуда, Electrolux ESM89300SX предоставя изключително голям капацитет, който ви позволява да измивате дори по-големи количества посуда в един цикъл. Това е идеално за големи семейства и за специални случаи, когато имате гости.

8 Програми за Измиване: Съдомиялната машина разполага с разнообразие от 8 програми за измиване, включително програма за интензивно измиване, програма за стъкло и програма за икономично измиване. Независимо от видът посуда, който измивате, ESM89300SX осигурява идеални резултати.

MaxiFlex Телескопична Количка: Тази съдомиялна машина е оборудвана с уникална MaxiFlex количка, която ви позволява да аранжирате посудата по начин, който ви удовлетворява. Можете да променяте височината и разположението на рафтовете, за да поберете дори най-големите тави и тигани.

Инверторен Мотор: Инверторният мотор не само осигурява по-тиха работа, но и поддържа стабилна и ефективна измиваща мощност. Той е икономичен по отношение на енергията и гарантира дълъг живот на съдомиялната машина.

SatelliteClean Технология: Electrolux ESM89300SX използва иновативната SatelliteClean технология, която осигурява равномерно разпръскване на вода в цялата съдомиялна машина. Това гарантира, че всяка част на посудата се измива перфектно.

Touch Контрол с LCD Дисплей: Управлението на машината става лесно и удобно чрез сензорен дисплей с плъзгащи се бутони и ярък LCD екран. Това ви позволява да избирате програми и настройки с лекота.

Стилен Инокс Дизайн: Съдомиялната машина има съвременен дизайн с иноксов финиш, който придава стил на всяка кухня. Този модел не само е функционален, но и добавя елегантност към вашия интериор.

Заключение: Electrolux ESM89300SX е съдомиялна машина с изключителен капацитет и множество функции, които правят измиването на посудата бързо, лесно и ефективно. Този модел представлява отличен избор за семейства и всички, които ценят качеството и стила в кухнята си.

Leave A Reply