неделя, май 26

Electrolux ESG43310SX – Перфектната Съдомиялна За Вашия Малък Дом

Electrolux ESG43310SX е компактна съдомиялна машина, предназначена за малки кухни и домакинства. Със своята уникална комбинация от функционалност и стил, тя предоставя надеждно измиване и изсушаване на вашата посуда. Независимо дали сте семейство с ограничено пространство или обичате модерния дизайн, ESG43310SX може да бъде идеалният избор.

Съдомиялна Electrolux ESG43310SX, 10 комплекта, 8 програми, Клас D, Инверторен мотор, LED дисплей, 45 см, Инокс

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Капацитет и Програми: С 10 комплекта капацитет, тази съдомиялна машина предоставя достатъчно пространство за съдове и чаши след обядите и вечерите ви. С 8 програми за измиване, включително интензивна, еко и бърза, тя може да се адаптира към различни нужди.

Инверторен Мотор: ESG43310SX е оборудвана с инверторен мотор, който е изключително тих и ефективен. Този мотор не само осигурява надеждна работа, но и спомага за икономия на енергия.

LED Дисплей: Машината разполага с LED дисплей, който улеснява навигацията и настройката на програмите. Това ви позволява да изберете правилната програма за измиване с лекота.

Енергийна Ефективност: Съдомиялната машина има клас D по отношение на енергийната ефективност. Въпреки това, тя предоставя изключителни резултати при измиване и изсушаване на посудата ви.

Инокс Дизайн: Дизайнът на ESG43310SX с инокс врати и панели придава модерен и елегантен вид на всяка кухня. Този стилен дизайн се вписва перфектно във всяко съвременно обстановка.

Заключение: Electrolux ESG43310SX е идеалният избор за малки домакинства и кухни, които търсят съдомиялна машина с малък размер и високи стандарти на производителност. Тя се предлага на достъпна цена, без да прави компромиси с качеството на измиване и изсушаване на посудата ви. Този модел с инокс дизайн добавя и стил към вашия кухненски интериор.

Leave A Reply