четвъртък, юли 25

Electrolux ESF5512LOW: Първокласна Съдомиялна за Отлични Резултати

Когато става въпрос за перфектно чисти съдове, Electrolux ESF5512LOW няма равни. Тази съдомиялна впечатлява с изключителна ефективност, голям капацитет и интелигентни функции, които правят всеки ден по-лесен. Съчетавайки сила и стил, този уред предлага всичко, от което се нуждаете.

Съдомиялна Electrolux ESF5512LOW, 13 комплекта, 6 програми, Клас F, 60 см, Бяла

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Със своите 13 комплекта, ESF5512LOW предлага изключителен капацитет. Това означава, че можете да поставите множество съдове и прибори на едно зареждане. Няма вече нужда да митете и изсушавате ръчно съдовете след обядната или вечерната вечеря.

С 6 програми за измиване, включително интензивна, ежедневна и икономична, ESF5512LOW е подходяща за всякакви нужди. Интегрираните сензори автоматично регулират интензивността и времето на измиване, за да постигнат перфектни резултати с минимално разходване на енергия и вода.

Класифицирана с клас F за енергийна ефективност, тази съдомиялна предлага перфектно измиване, докато запазва околната среда. С функцията за отложен старт можете да програмирате цикъла за измиване, така че да стартира по време, когато токът е по-евтин, спестявайки така и пари.

С уникалния си дизайн, ESF5512LOW добавя елегантност и стил към вашата кухня. Нейният бял фронт и минималистичен панел с контрол гарантират, че тя се вписва перфектно във всяко пространство.

В зависимост от това какви съдове трябва да почистите, тази съдомиялна предоставя различни функции за регулиране на кошниците. Това ви позволява да подредите съдовете, тиганите и приборите по ваш избор, без ограничения.

Electrolux ESF5512LOW е съдомиялната, която отговаря на всички вашите нужди и предоставя перфектни резултати при всяко измиване. Тя е надеждна, ефективна и стилна – идеалното допълнение към вашата кухня.

Leave A Reply