четвъртък, юни 13

Electrolux ESA47301SX: Изтънчена Съдомиялна, Приносеща Удобство във Вашия Дом

Съдомиялната Electrolux ESA47301SX е едно от последните предложения в линията на елегантни кухненски уреди на Electrolux. С 13 комплекта капацитет и широк набор от функции, тази съдомиялна е създадена, за да предостави на потребителите комбинация от стил и ефективност в поддръжката на чистотата на тяхната посуда.

Съдомиялна Electrolux ESA47301SX, 13 комплекта, 8 програми, Дигитален дисплей, Клас D, Инверторен мотор, 60 см, Inox

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайнът на Electrolux ESA47301SX впечатлява със своята модерна и изчистена визия. Изцяло изработена от неръждаема стомана, тя се вписва перфектно в почти всеки кухненски интериор и допълва визията на всяка кухня.

Съдомиялната разполага с 13 комплекта капацитет, предоставяйки ви достатъчно пространство, за да поставите всички съдове и прибори от голямо семейно събиране или обяд с приятели. Такъв капацитет прави ESA47301SX перфектния избор за семейства и хора, които обичат да приемат гости.

Инверторният мотор, който управлява съдомиялната, осигурява по-тиха работа и ефективност. Този мотор регулира скоростта на помпата и консумацията на енергия спрямо замърсяването на водата и работи с по-ниско ниво на шум, предоставяйки ви по-спокойно ежедневие.

8-те програми за измиване в Electrolux ESA47301SX включват режими като интензивен, ежедневен, икономичен и още. Всеки режим е оптимизиран за конкретни видове посуда и замърсяване, предлагайки най-добрите резултати при минимално изразходване на вода и енергия.

Дигиталният дисплей и интуитивните контроли правят управлението на съдомиялната ESA47301SX лесно и удобно. Той ви позволява да избирате и настройвате различни опции за измиване, включително отложен старт, който е удобен, когато искате да пуснете съдомиялната след определено време.

Съдомиялната Electrolux ESA47301SX не само изглежда стилно във вашия дом, но и енергийно ефективна и икономична, като по този начин спомага за опазването на околната среда и намалява разходите ви. Тя е идеалният избор за всички, които търсят перфектната съчетание между функционалност и елегантен дизайн в своята съдомиялна.

Leave A Reply