сряда, май 29

Съвременност и Простор – Хладилник за вграждане Electrolux ENS8TE19S

Хладилникът за вграждане Electrolux ENS8TE19S е отражение на съвременната технологична изобретателност и оптимално усъвършенстван дизайн. Този модел представлява перфектната комбинация от функционалност, ефективност и простор, които отговарят на съвременните нужди на домакинствата.

Хладилник за вграждане Electrolux ENS8TE19S, 276, No Frost - Frost Free, Клас E, H 188 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С впечатляващ обем от 276 литра, хладилникът предоставя множество възможности за съхранение на вашите храни и напитки. Но предимствата не спират само на обема – благодарение на иновативната технология No Frost – Frost Free, устройството осигурява постоянна температура и влажност вътре във всяка отделна секция. Този хладилник е направен така, че да спести време и усилия на потребителя – без необходимост от редовно размразяване, вие ще се наслаждавате на по-дълъг период на свежест на вашите продукти.

Класът на енергийна ефективност E, който предлага този модел, го прави избор сред хладилниците, които съчетават практичност с отговорност към околната среда. Това не само намалява вашите разходи за електроенергия, но и помага за опазването на планетата.

Със своите 188 см височина, този хладилник за вграждане се интегрира перфектно във всяко кухненско пространство. Без значение дали става въпрос за ново строителство или реновация, този модел предлага множество възможности за подредба и организация на вашите храни.

В заключение, хладилникът за вграждане Electrolux ENS8TE19S е практичен и ефективен избор за съвременната кухня. Съчетавайки технологични иновации и оптимален простор, този модел се грижи за дълготрайната свежест на вашите храни, като същевременно добавя стил и функционалност на вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply