четвъртък, юни 13

Газова готварска печка от Electrolux EKG51154OX

Electrolux EKG51154OX е газова електрическа печка с четири нагревателни зони и многофункционална фурна.

Фурната на Electrolux EKG51154OX е с капацитет 51 литра. Тя разполага само с долно затопляне, но то е достатъчно добро, за да приготви всички видове храни. Максималната температура на загряване е 250 градуса. Фурната разполага с функция за приготвяне на храни на грил, като за нея може да използвате и въртящ се шиш за перфектна коричка и по-добро изпичане.

Electrolux EKG51154OX

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Вътрешността на фурната е лесна за почистване, а стъклото на вратата може да бъде премахнато за по-лесно почистване. Освен това, за по-взискателните домакини, производителят е предоставил възможност за премахване на цялата вратичка.

Нагревателите са газови и са 4 на брой. Мощността им е 1 kW – за най-малкия, 2 kW – за нормалната нагревателна зона и 3 kW – за голямата нагревателна зона. Те са изградени от неръждаема стомана, а плотът е от леснопочистваща се повърхност. Над нагревателите има и стъклен капак, изграден от закалено стъкло.

Размерите на този уред са 50 см х 60 см х 85.5 см., а дължината на кабела за захранване е 1.5 метра. Запалването на газовите котлони става чрез бутон, което предотвратява нежелани изграяния при работата с него.

Electrolux EKG51154OX идва в комплект с решетка за приготвяне на храни на скара, тепсия и алуминиева тава. Тавата е покрита с повърхност, предотвратяваща залепванията. Интелигентно проектираните зони за съхранение на посуда, разположени под фурната, дават допълнително пространство за съхранението им.

Освен всичко останало, фурната разполага и с таймер, чрез който може да бъде настроен на точно определено време, необходимо за приготвяне на конкретно ястие. След като времето изтече, Electrolux EKG51154OX спира автоматично.

Electrolux EKG51154OX

Външият вид на готварската печка е стандартен, а производителят се е спрял на класически сребрист иноксов цвят върху, който има контрастни черни елементи.

Действително това не е най-голямата, нито най-функционалната газова готварска печка, но безспорно Electroluх са се наложили на пазара като марка държаща на качеството. Тази печка няма да Ви предаде и дълги години ще бъде верен помощник.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply