понеделник, март 4

Газова печка Electrolux EKG51154OW с 4 нагреватлени зони.

Electrolux EKG51154OW е газова печка с многобройни функционалности, лесен контрол и обем от 53 литра.

Външният вид не трябва да Ви подвежда. Electrolux EKG51154OW е изключително функционална. Със своите 4 котлона, предоставя възможност на най-сръчните домакини, да приготвят безотказно закуска за цялото семейство – и то едновременно. Нагревателите се делят на 4 зони, като в зависимост от големината мощността им е 1 kW, 2 kW и 3 kW за най-голямата.

Плотът е изграден от неръждаема стомана и е обгърнат в бяла боя. Зоните за готвене разполагат и с горелка, а повърхността е изградена от специален материал, лесен за почистване. Размерите на тази печка са 50 см х 60 см х 85 см. 

Electrolux EKG51154OW

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен котлони, Electrolux EKG51154OW разполага и с обемна фурна. Цели 53 литра, със специална неръждаема скара, приготвят всевъзможни вкусотии. Фурната разполага с шиш, който ще осигури приятна коричка върху месото. Той е напълно автоматичен и не се налага ръчното му въртене.

Чрез таймерът може да следите процеса на приготвяне на храната Ви. Така ще бъдете сигурни, че ще получите оптимални резултати, за най-кратко време. Фурната разполага и с долен нагревател за приготвяне на тестени продукти.

Electrolux EKG51154OW е достатъчно голяма за приготвянето на две ястия едновременно. Ако все пак решите да поставите уред с по-голям размер, може да премахнете горния рафт и да съберете възможно най-голямата тава.

Подвижната врата на фурната е термоизолирана. Закаленото стъкло предотвратява нежеланите изгаряния. Още повече, че благодарение на новата подвижна система, може да свалите напълно вратата на фурната. Така ще постигнете по-бързо и по-ефикасно почистване от нежеланите полепвания.

Под фурната се намира и чекмедже за съхранение на аксесоари. Изключително полезно, особено за тези домакинства, които са препъплнени от всевъзможна посуда. Чекмеджето е достатъчно обемно и лесно за употреба.

Electrolux EKG51154OW

Освен всичко друго, Electrolux EKG51154OW е изградена от специална топло изолация. По този начин тя оптимизира топлоенергията, използвайки с до 10% по-малко електроенергия от други уреди с Енергиен клас А. Една от най-полезните функциоланости на този уред е способността да показва колко гас използвате и възможността за бързото й регулиране.

Абстрахирайки се от въшния вид, тази печка е един наистина мултифункционален уред. Със своите малки габарити и възможност за голяма производителност, печката е един чудесен помощник за многолюдни домакинства. Закупувайки я ще спестите не само електроенергия, но ще спестите пари за допълнителни кухненски уреди.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply