сряда, юли 24

Electrolux EGE6172NOK – Елегантен и функционален плот за вграждане

Плотът за вграждане Electrolux EGE6172NOK е изключително стилен и функционален избор за вашия дом. Този плот предлага комбинация от газови и стъклокерамични зони, което ви дава гъвкавост при готвене и съчетава предимствата на двата типа плотове.

Дизайнът на плота: Electrolux EGE6172NOK има модерен и елегантен дизайн в черен цвят, който придава изтънченост и стил на всяка кухня. Черният цвят създава смели и съвременни контрасти с останалите елементи в кухнята и се вписва перфектно във всякакъв интериор.

Газови и стъклокерамични зони: Плотът разполага с две газови зони и две стъклокерамични зони, което предлага гъвкавост при готвене. Газовите зони осигуряват бързо и прецизно готвене, като можете лесно да регулирате топлината според нуждите си. Стъклокерамичните зони, от своя страна, осигуряват равномерно разпределение на топлината и лесно почистване.

Плот за вграждане Electrolux EGE6172NOK, 2 Газови зони, 2 Стъклокерамични зони, Ел.запалване, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Електронно запалване: С вградената функция за електронно запалване, Electrolux EGE6172NOK ви осигурява удобство и безопасност при работа. Не е необходимо използването на отделен запалител, тъй като плотът автоматично запалва горелките, когато ги задействате.

Прецизен контрол и лесна употреба: Плотът е оборудван с интуитивен контрол, който ви позволява лесно да настройвате температурата на всяка от зоните. Това ви дава пълен контрол върху готвенето и възможността да постигнете идеалните резултати. Освен това, четирите зони за готвене ви позволяват да готвите едновременно различни ястия на различни температури, което е изключително удобно при приготвянето на сложни и разнообразни ястия.

Издръжливост и лесно почистване: Electrolux EGE6172NOK е създаден с висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и издръжливост. Черното стъкло е устойчиво на термични удари и надрасквания, като запазва своята естетика и след многократна употреба. Плотът също така е лесен за почистване, благодарение на гладката повърхност на стъклокерамиката.

Заключение: Electrolux EGE6172NOK е практичен и стилен избор за всеки, който търси качествен плот за вграждане. Съчетавайки газови и стъклокерамични зони, функционалността и възможностите на този плот са безспорни. Дизайнът в черно стъкло придава съвременност и елегантност във всяка кухня. Electrolux EGE6172NOK предлага прецизен контрол, удобство при употреба и лесно почистване, което го прави идеален избор за всички любители на готвенето.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply