сряда, юли 24

Electrolux EES47320L: Интелигентна Съдомиялна Машина за Вашия Дом

Electrolux EES47320L е висококачествена съдомиялна машина, предназначена за вграждане и предлагаща невероятна ефективност и удобство при измиването на вашата посуда. С този модел Electrolux се е фокусирал на иновации и технологични подобрения, за да предостави на потребителите най-доброто изживяване при измиване на посудата.

Съдомиялна за вграждане Electrolux EES47320L, 13 комплекта, 8 програми, Инверторен мотор, AirDry, Клас D, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Капацитет и Програми: Съдомиялната машина EES47320L разполага с капацитет за 13 комплекта посуда, което я прави идеална за семейства и големи обедници. С 8 програми за измиване, включително интензивна, еко, деликатна и автоматична, тя позволява на потребителите да избират най-подходящата за тях програма.

Инверторен Мотор: Един от ключовите атрибути на EES47320L е инверторният мотор, който не само е изключително тих, но и осигурява по-голяма ефективност и по-дълъг живот на уреда.

AirDry Технология: Снабдена с AirDry технология, тази съдомиялна машина използва природната циркулация на въздуха, за да осигури перфектно суха посуда след края на цикъла.

Енергийна Ефективност: Въпреки че принадлежи към клас D по отношение на енергийната ефективност, EES47320L все пак предлага изключително икономично измиване благодарение на иновативния инверторен мотор и AirDry технологията.

Стилен Дизайн: Съдомиялната машина привлича с визуалната си привлекателност – иноксът и модерният дизайн придават стил и класа на вашата кухня.

Заключение: Electrolux EES47320L е съдомиялна машина, която комбинира висока производителност с иновативни технологии и стилен дизайн. С този уред ще изплакнете и изсушите вашата посуда перфектно, като същевременно ще спестите време и енергия. С ефективната AirDry технология и надеждния инверторен мотор, Electrolux EES47320L е идеалният избор за всеки дом.

Leave A Reply