четвъртък, май 23

Electrolux EES42210L: Стилна и Ефективна Съдомиялна Машина за Малки Кухни

Съдомиялната машина Electrolux EES42210L представлява идеалното решение за малки кухни и ограничено пространство. С този модел на Electrolux получавате не само компактност, но и богат набор от функции и технологии, които правят вашето ежедневно измиване на посудата бързо и лесно.

Съдомиялна за вграждане Electrolux EES42210L, 9 комплекта, 8 програми, Клас E, SatelliteClean, AirDry, Quick Select, Light design, 45 см, Бял

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Компактен и Проектиран За Малки Кухни: С ширина само 45 см, EES42210L е идеалната съдомиялна машина за кухни с ограничено пространство. Но не се ограничавайте от нейните размери – този модел предлага голям капацитет от 9 комплекта и множество възможности за организация на посудата.

Сателитен Принцип на Измиване (SatelliteClean): Един от ключовите фактори за ефективното измиване на Electrolux EES42210L е технологията SatelliteClean. Тя използва двойни разпръсквачи и специално проектирана водна помпа, за да осигури равномерно разпределение на водата в цялата камера и перфектно чиста посуда.

AirDry Технология: EES42210L също е оборудвана с AirDry технология, която използва естествения въздушен поток за сушене на посудата след като програмата приключи. Това не само спестява енергия, но и ви предоставя суха и бляскава посуда.

8 Програми За Измиване: Този модел предлага впечатляващ набор от 8 програми за измиване, включително интензивна програма, програма за деликатна посуда и екологичен режим. Тези опции ви позволяват да изберете най-подходящата програма за текущите нужди.

QuickSelect: QuickSelect функцията ви дава възможността бързо и лесно да изберете желаната програма и настройка чрез леко докосване на екрана. Този интуитивен контрол ви позволява да настроите машината бързо и без усилия.

LED Дисплей и Light Design: Интуитивният LED дисплей предоставя информация за избраната програма и времето до края на цикъла. Light Design, включен в дизайна на машината, добавя стил и изтънченост към вашия интериор.

Заключение: Electrolux EES42210L е стилна и ефективна съдомиялна машина, проектирана специално за малки кухни. Тя съчетава компактни размери с впечатляващ капацитет и набор от интелигентни функции, които я правят идеален избор за всеки домакин. Независимо дали сте наемател в малка квартира или просто предпочитате компактността, Electrolux EES42210L ще отговори на вашите нужди за чиста и суха посуда всеки път.

Leave A Reply