сряда, май 29

Electrolux EES27100L: Съдомиялна с Интелигентни Функции за Изключително Измиване

Съдомиялната за вграждане Electrolux EES27100L е изключителен допълнител на всяка модерна кухня. Снабдена с множество иновативни функции и стилен дизайн, тя предоставя ефективно и удобно измиване на вашите съдове. Нека да разгледаме какво я прави толкова специална.

Съдомиялна за вграждане Electrolux EES27100L, 13 комплекта, 6 програми, Клас F, Motor inverter, AirDry, QuickSelect, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С 13 комплекта капацитет, EES27100L предлага достатъчно място за всички ваши съдове и прибори след всяко гурме приготвяне. Това означава, че няма да трябва да се притеснявате за претоварване на миялната машина след голямо семейно събитие или празник.

С 6 програми за измиване, включително интензивна, ежедневна и икономична, тази съдомиялна е на висота за всякакви предизвикателства. QuickSelect функцията ви позволява лесно и бързо да изберете желания цикъл за измиване, според степента на замърсяване на съдовете ви.

С иновативния си инверторен мотор, EES27100L е невероятно тиха и икономична. Този тип мотор не само гарантира ниско ниво на шум, но също така поддържа и стабилна и ефективна работа на съдомиялната машина. Тя използва енергията и водата много ефективно, класифицирайки се със F за енергийна ефективност.

AirDry технологията на Electrolux осигурява естествено изсушаване на вашите съдове. След като цикълът на измиване приключи, вратата се отваря автоматично, оставяйки малка празна щрангче. Това позволява въздухът и времето да свършат работата, оставяйки съдовете ви сухи и готови за използване.

Дизайнът на EES27100L е семпъл и стилен, с нейната чиста бяла външност, която лесно се вписва в различни кухненски интериори.

Съдомиялната за вграждане Electrolux EES27100L предоставя ефективно и удобно измиване на вашите съдове, като същевременно спестява енергия и вода. Тя е идеалното решение за всеки, който цени интелигентен и ефективен уред в своята кухня.

Leave A Reply