сряда, юли 24

Electrolux EEM48300IX: Съдомиялна, Която Променя Играта

Electrolux EEM48300IX е съдомиялна, която променя правилата в света на съдомиялните машини. С 14 комплекта капацитет и изобилие от интелигентни технологии, тази съдомиялна привлича вниманието на всеки, който цени ефективност и удобство в кухнята.

Съдомиялна за вграждане Electrolux EEM48300IX, 14 комплекта, 8 програми, AirDry, ExtraHygiene, SatelliteClean, Клас D, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Системата AirDry на EEM48300IX представлява иновативен начин за сушене на съдовете. Тя използва природния процес на циркулация на въздуха, позволявайки на влагата да се изпари и съдовете да се сушат естествено. Това не само намалява консумацията на енергия, но и гарантира, че вашите съдове са напълно сухи и готови за изваждане.

Съдомиялната EEM48300IX разполага с 8 програми за измиване, включително интелигентни функции като ExtraHygiene и SatelliteClean. С ExtraHygiene съдовете ви се обработват с по-високи температури и допълнително изплакване, осигурявайки перфектна хигиена. С SatelliteClean интелигентната технология за контрол на водните струи раздава водата равномерно, достигайки всеки съд.

Класифицирана с клас D за енергийна ефективност, EEM48300IX все пак предлага впечатляваща ефективност при измиването, намалявайки разходите за електроенергия и вода.

Съдомиялната EEM48300IX има вместителен вътрешен дизайн и регулируеми рафтове, които правят настройката на вашия съдомиялник за съдовете много удобна и гъвкава.

С иноксовият дизайн и дигиталния дисплей, тази съдомиялна съчетава стил и функционалност. Тя излъчва модерен вид и съответно е идеалното допълнение към всяка кухня.

Electrolux EEM48300IX предлага най-новите иновации в областта на съдомиялните машини и подобрява начина, по който измивате съдовете си. Това е машина, която няма да ви разочарова и ще подчертае вкуса и стилът ви в кухнята.

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply