петък, юни 14

Electrolux EEM48221L: Многозадачна Съдомиялна с Интелигентни Функции

Electrolux EEM48221L представлява високоефективна и стилна съдомиялна с богат избор от функции, които я правят идеалното решение за вашата кухня. Със своите 14 комплекта капацитет, този модел е подходящ за големи семейства и обичайни домакинства.

Съдомиялна за вграждане Electrolux EEM48221L, 14 комплекта, 8 програми, Клас E, Инверторен мотор, TimeBeam, QuickSelect, SatelliteClean, AirDry, MaxiFlex, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Системата за управление QuickSelect ви позволява бърз и лесен избор на желаната програма за измиване. Това ви предоставя гъвкавост и контрол над процеса на почистване.

С EEM48221L няма нужда да се притеснявате за влагата след измиването, благодарение на AirDry технологията, която използва природната циркулация на въздух да суши съдовете. Този метод не само спестява електроенергия, но също и гарантира безупречни резултати.

SatelliteClean системата включва уникални двойни разпръскващи рамена, които предоставят по-голяма покриваемост и ефективност по време на измиването. Това означава, че няма да остане нито една замърсеност.

С инверторния мотор, Electrolux EEM48221L е изключително тиха и икономична. Този модел не само ви предоставя качествено измиване, но и спомага за намаляването на вашия сметки за електроенергия.

С TimeBeam технологията, която включва интелигентен LED дисплей на пода, лесно можете да следите статуса на съдомиялната. Този иновативен дизайн е практичен и визуално впечатляващ.

Electrolux EEM48221L предлага 8 програми за измиване, включително специализирани за нежни стъкла и мощно измиване на тигани и съдове. Този разнообразен набор от функции гарантира, че съдовете ви винаги са безупречно чисти.

С клас на енергийна ефективност Е, този модел е практичен избор, който съчетава ефективност и икономичност. Независимо дали сте готвач по призвание или просто обичайния домакин, Electrolux EEM48221L ще ви предостави качество и удобство в ежедневието ви.

Leave A Reply