четвъртък, юли 25

Electrolux EEM43300IX: Перфектна Избор за Измиване на Посудата

Съдомиялната Electrolux EEM43300IX е едно от най-новите попълнения към серията на Electrolux и предлага перфектната комбинация от висока ефективност, интелигентни функции и стилов дизайн. Този модел се отличава с капацитет за 10 комплекта и разнообразие от програми, за да отговори на всички вашите нужди от измиване на посуда.

Съдомиялна за вграждане Electrolux EEM43300IX, 10 комплекта, 8 програми, Клас D, Инверторен мотор, AirDry, SatelliteClean, MaxiFlex, QuickLift, 45 см

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Инверторен Мотор и Интелигентни Технологии: EEM43300IX разполага с инверторен мотор, който не само намалява нивата на шум, но и осигурява по-дълъг живот на уреда. С интелигентни функции като SatelliteClean, MaxiFlex и QuickLift, тази съдомиялна машина се грижи за всяка част на посудата ви.

Програми за Измиване: Тя предлага 8 различни програми за измиване, включително интензивна, еко, и бърза програма за по-бързи и по-икономични цикли. Съдомиялната машина може да се справи с всякакъв вид замърсявания, независимо дали става въпрос за мазна тиган или деликатни чаши.

AirDry Технология: Една от ключовите предимства на EEM43300IX е AirDry технологията, която използва природния процес на обезводняване, като оставя вратата на съдомиялната машина леко отворена след края на цикъла. Това означава, че посудата се изсушава по естествен начин, без да е необходима допълнителна консумация на енергия.

Стилен Дизайн и Удобство: Със своя иноксов финиш и съвременен дизайн, EEM43300IX допълва всяка кухня. С QuickLift технологията, което позволява регулиране на горния кош и адаптиране на височината му, тя осигурява гъвкавост и удобство при зареждане.

Заключение: Electrolux EEM43300IX е съдомиялна машина, която впечатлява с функционалността и стила си. С инверторен мотор и интелигентни технологии, тя предлага изключително измиване на посудата и оптимизира потреблението на вода и енергия. С AirDry технологията и разнообразието от програми, Electrolux EEM43300IX е перфектният помощник за всеки, който цени чистотата и комфорта в кухнята си.

Leave A Reply