неделя, май 26

Electrolux EEG88520W: Съдомиялна с Висок Капацитет и Интелигентни Технологии

Съдомиялната за вграждане Electrolux EEG88520W е истински технологичен бижу с висок капацитет и интелигентни функции. С 14 комплекта капацитет, този модел предлага множество опции за съдомияне, което го прави перфектен избор за по-големи семейства и хора, които често приемат гости у дома си.

Съдомиялна за вграждане Electrolux EEG88520W, 14 комплекта, 8 програми, MaxiFlex, AirDry, QuickSelect, WiFi, Time Beam, Цифров дисплей, Клас B, Инверторен мотор, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Една от най-забележителните характеристики на EEG88520W е технологията за управление QuickSelect. Тя ви позволява да изберете желаната програма за измиване с лекота, осигурявайки ви гъвкавост и контрол.

Системата AirDry се грижи вашият съдове да бъдат напълно сухи след края на цикъла. Като се вдъхва природен въздух във вътрешността на съдомиялната, AirDry предоставя перфектни резултати, докато намалява консумацията на енергия.

QuickSelect съчетава интелигентния LED дисплей на пода с лесното избиране на желаната програма. Този иновативен дизайн не само е практичен, но също и визуално впечатляващ.

MaxiFlex системата включва разпръскващи рамена с уникален дизайн, които позволяват на водата да достигне всеки ъгъл на съдовете, осигурявайки изключително чистота. Така не се налага да изпираме съдовете преди да ги сложим в съдомиялната.

Electrolux EEG88520W предлага 8 програми за измиване, включително специализирани за стъкла, тигани и нежни съдове. Тази разнообразна селекция ви дава възможност да изберете точната настройка за всеки вид съдове.

С инверторния мотор, тази съдомиялна е не само изключително тиха, но също и енергийно ефективна, спестявайки ви пари и намалявайки вашия въглероден отпечатък.

Electrolux EEG88520W предоставя възможност за свързване чрез WiFi, позволявайки ви да контролирате и програмирате съдомиялната дори от разстояние с мобилно приложение.

С клас на енергийна ефективност B, тази съдомиялна предоставя върхова ефективност и стил, гарантирайки, че вашите съдове винаги са перфектно чисти. Electrolux EEG88520W е идеалният избор за модерни хора, които търсят качество и интелигентни технологии в своята кухня.

Leave A Reply