сряда, май 29

Electrolux EEG68520W: Вашият Интелигентен Помощник за Измиване

Electrolux EEG68520W е впечатляваща съдомиялна, предназначена за вграждане в модерната кухня. С този модел, Electrolux предлага интелигентно решение за всички вашите нужди от измиване на съдове, като включва внушителен капацитет, напреднали технологии и удобни функции.

Съдомиялна за вграждане Electrolux EEG68520W, 14 комплекта, 8 програми, AirDry, QuickSelect, WiFi, Дигитален дисплей, Клас B, Инверторен мотор, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С капацитет от 14 комплекта, EEG68520W може да поеме голямо количество съдове и прибори след голямо семейно обяд или вечеря с приятели. Вече няма да се притеснявате за недостиг на място в съдомиялната, дори когато имате гости.

С 8 разнообразни програми за измиване, включително интензивна, екологична и за нежни съдове, този модел предлага настройки, които позволяват на всеки вид съд или прибор да бъде перфектно почистен. С AirDry технологията, съдовете ви ще изглеждат блестящи след всяко измиване, без необходимост от допълнително подсушаване.

Този умен уред може да се управлява чрез WiFi връзка, позволявайки ви да следите напредъка на вашата съдомиялна и да я контролирате дори, когато не сте у дома. Това осигурява по-голяма гъвкавост и улеснява вашия ежедневен живот.

QuickSelect функцията ви дава възможността да избирате и стартирате желаната програма за измиване с няколко докосвания на дигиталния дисплей. Тази опция ви спестява време и усилия, като ви дава бърз достъп до нужните настройки.

С инверторния мотор, EEG68520W е енергийно ефективна и работи тихо. Тя получава клас B за енергийна ефективност, което означава, че не само ви предоставя отлични резултати, но също така и намалява разхода на електроенергия.

Electrolux EEG68520W представлява най-доброто в измиването на съдове – компактна и интелигентна, тя отговаря на нуждите на съвременния домакин. Този усъвършенстван уред съчетава впечатляващ капацитет и най-новите технологии, за да ви предостави перфектния помощник за кухнята.

Leave A Reply