четвъртък, юли 25

Electrolux EEG67410L: Вашият Изтънчен Помощник в Кухнята

Electrolux EEG67410L е висококачествена съдомиялна, която съчетава интелигентен дизайн и множество функции, за да ви предостави перфектната помощ в измиването на съдовете ви. Този модел има капацитет от 13 комплекта и 8 програми, за да се справи с всякакви кулинарни предизвикателства.

Съдомиялна за вграждане Electrolux EEG67410L, 13 комплекта, 8 програми, Клас C, AirDry, QuickSelect, Инверторен мотор, SatelliteClean, Цифров дисплей, Подов светлинен индикатор, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С QuickSelect функцията на EEG67410L можете лесно да избирате желаната програма за измиване, което ви позволява да оптимизирате използването на съдомиялната спрямо вашите нужди.

AirDry технологията осигурява ефективно сушене на съдовете ви чрез природната циркулация на въздух. Това не само е ефективно, но и намалява консумацията на електроенергия.

SatelliteClean системата гарантира перфектно измити съдове, като използва двойни разпръскващи рамена и уникални движещи се двигатели. Това предоставя по-добро покритие и ефективност при измиването.

С инверторния мотор EEG67410L работи по-тихо и по-икономично, докато подовият светлинен индикатор ви дава информация за статуса на съдомиялната.

Със своя клас на енергийна ефективност C, този модел не само ви предлага качествено измиване, но и внимава за околната среда.

Цифровият дисплей и лесната навигация ви правят моментално запознати с настройките на съдомиялната.

Със стилен и съвременен дизайн, Electrolux EEG67410L се вписва перфектно във всяка кухня и предоставя функционалност и качество. Този модел е вашият изтънчен помощник в кухнята, който ви осигурява перфектно чисти съдове с минимален труд.

Leave A Reply