сряда, май 29

Electrolux EEC87400W: Вграждане на Бъдещето във Вашия Кухненски Дизайн

Electrolux EEC87400W представлява истински майсторски клас в съдомиялните машини за вграждане. Със своите разширени възможности и иновативни технологии, тази съдомиялна поднесе удоволствие и стил във вашата кухня.

Съдомиялна за вграждане Electrolux EEC87400W, 15 комплекта, 8 програми, MaxiFlex, AirDry, QuickSelect, Вътрешно осветление, Time Beam, WiFi, TFT дисплей, Клас C, Инверторен мотор, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Една от ключовите характеристики на EEC87400W е вместимостта и функционалността й. С 15 комплекта капацитет, тя предоставя множество опции за подреждане на съдове и прибори. Регулируемите рафтове и MaxiFlex системата правят подреждането лесно и интуитивно, позволявайки ви да вместите дори по-големи и необичайно формиращи съдове.

AirDry технологията на тази съдомиялна осигурява естествено сушене на съдовете. Специално разработената система на вентилация позволява на влагата да излезе и съдовете да се сушат перфектно. Този процес не само намалява консумацията на енергия, но и ви дава перфектно сухи съдове при изваждане.

Съдомиялната EEC87400W предлага богат избор от 8 програми за измиване, включително екстремни режими като ExtraHygiene и SuperQuick. Те са подходящи както за ежедневни нужди, така и за по-големи събирания и специални ситуации. Всичко това е контролирано чрез интуитивния QuickSelect панел.

Този съдомиялник се простира в бъдещето не само по отношение на функционалността, но и на външния вид. Вътрешното осветление и стилен TFT дисплей го правят многопластов и лесен за използване.

Един от най-интересните аспекти на EEC87400W е свързаността му. WiFi функционалността ви позволява да контролирате съдомиялната чрез вашия смартфон, като зареждате нови програми и следите напредъка на измиването. С Time Beam технологията можете лесно да следите оставащото време до завършване на цикъла.

Всичко това идва с висока енергийна ефективност, класифицирана като C. Този съдомиялник не само поддържа вашия кухненски дизайн със своя стилен външен вид, но и ви предоставя всичко необходимо, за да се справите с измиването на съдове с лекота и стил. Electrolux EEC87400W е иновативно решение за модерните домакинства, които изискват най-доброто в света на съдомиялните машини.

Leave A Reply