четвъртък, май 23

Electrolux EEA71210L: Елегантно и Производително Решение за Вашата Кухня

Electrolux EEA71210L представлява изключително компактна съдомиялна машина за вграждане, предлагаща високо качество на измиване и иновативни функции, идеално подходящи за семейства или потребители с ограничено пространство в кухнята.

Съдомиялна за вграждане Electrolux EEA71210L, 9 комплекта, 5 програми, Клас F, Инверторен мотор, AirDry, PerfectFit, 45 см

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайн и Размери: Този модел се отличава с елегантен дизайн, който съчетава стил и функционалност. С размери само 45 см в ширина, EEA71210L е перфектният избор за малки кухни или вграждане в ограничено пространство.

Производителност и Капацитет: С капацитет от 9 комплекта, EEA71210L предоставя достатъчно пространство за посуда след обяд или вечеря с приятели и семейство. Инверторният мотор гарантира ефективно измиване и ниско ниво на шум, докато PerfectFit технологията позволява лесно вграждане и интеграция с останалата кухненска техника.

5 Програми за Измиване: EEA71210L предлага избор от 5 програми за измиване, които се адаптират към различните видове посуда и замърсявания. Независимо дали имате нежни стъклени чаши или замърсени тигани, тази съдомиялна ще се справи със задачата.

AirDry Технология: Един от ключовите активи на EEA71210L е иновативната AirDry технология. Тя използва природния процес на сушене чрез вентилация, като след приключване на програмата автоматично отваря вратата на съдомиялната машина. Този метод не само спестява енергия, но и гарантира, че посудата се изсушава перфектно.

Енергийна Ефективност: С клас F на енергийна ефективност, EEA71210L е икономичен избор за всички, които се грижат за околната среда и искат да намалят разходите си за електроенергия.

Заключение: Electrolux EEA71210L е елегантна и производителна съдомиялна машина, която се вписва идеално във всяка кухня. С иновативната си технология и компактни размери, този модел предлага високо качество на измиване и сушене при спазване на ниски разходи на енергия.

Leave A Reply