понеделник, юни 24

Electrolux EEA22100L: Компактна и Интелигентна Съдомиялна за Вграждане

Electrolux EEA22100L е идеалното решение за всички, които търсят компактна съдомиялна машина с високи характеристики и интелигентни функции за вграждане в ограничено пространство.

Съдомиялна за вграждане Electrolux EEA22100L, 9 комплекта, 6 програми, Клас F, Инверторен мотор, AirDry, 45 см, Бял

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Простор и Капацитет: Със своите 9 комплекта капацитет, EEA22100L предлага достатъчно пространство, за да измиете посудата след ежедневния обяд или вечеря. Този модел е перфектен за семейства или индивидуални потребители с ограничено място в кухнята.

Инверторен Мотор: Снабден с инверторен мотор, EEA22100L работи по-тихо и по-ефективно. Тази технология не само намалява нивото на шума, но и гарантира по-дълъг живот на уреда. Освен това, инверторният мотор осигурява постоянна температура на водата, което подобрява качеството на измиване.

AirDry Технология: EEA22100L разполага с AirDry технология, която автоматично отваря вратата след завършване на програмата. Това позволява на въздуха да проникне и на влагата да се изпари естествено, без излишна консумация на електроенергия. Резултатът е перфектно суха посуда.

Програми и Температури: С 6 програми и различни температури за избор, EEA22100L се адаптира към вашите нужди и предпочитания. Независимо дали имате нежни чаши или замърсени тигани, този модел може да се справи с всякаква посуда.

Енергийна Ефективност: Със своя клас F на енергийна ефективност, EEA22100L е икономичен избор за хората, които се грижат за околната среда и искат да намалят разходите си за електроенергия.

Заключение: Electrolux EEA22100L съчетава компактен дизайн с интелигентни функции и ефективно измиване. Този модел е подходящ за всички, които искат качество и удобство в ограничено пространство.

Leave A Reply