четвъртък, юли 25

Electrolux EEA17100IX: Издръжлива и Гъвкава Съдомиялна Машина

Electrolux EEA17100IX е устойчива и изключително гъвкава съдомиялна машина, която предлага широка гама от функции и опции, за да улесни вашето ежедневно измиване на посудата. С високия си капацитет от 13 комплекта, иновативните технологии и стилния си дизайн, EEA17100IX е идеалният аксесоар за вашата кухня.

Съдомиялна за полувграждане Electrolux EEA17100IX, 13 комплекта, 5 програми, Клас F, AirDry, Инверторен мотор, LED дисплей, Електронно управление, Отложен старт, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Капацитет и Пространство: С голям капацитет от 13 комплекта тази съдомиялна машина предлага достатъчно пространство за посудата на цялото семейство. И с широката си камера и възможността за регулиране на рафтовете, можете лесно да организирате различни видове посуда.

Инверторен Мотор: Една от най-важните характеристики на EEA17100IX е инверторният мотор. Този тип мотор не само намалява нивото на шум при работа на машината, но и увеличава нейната ефективност и издръжливост. Вие ще се насладите на тихата работа и дълготрайната производителност на тази съдомиялна машина.

5 Програми за Измиване: EEA17100IX предлага разнообразие от програми за измиване, включително стандартна програма, програма за интензивно измиване, програма за деликатна посуда и икономичен режим. Този изобилие от опции ви позволява да изберете точно тази програма, която отговаря на текущите нужди.

AirDry Технология: AirDry технологията осигурява ефективно сушене на посудата чрез природен въздушен поток. Това намалява разхода на енергия и допринася за икономичната експлоатация на съдомиялната машина.

Електронно Управление и Отложен Старт: Съдомиялната машина EEA17100IX разполага с електронно управление и опция за отложен старт. Това означава, че можете да настроите машината да стартира автоматично в удобно за вас време, като така спестявате време и усилия.

LED Дисплей: Интуитивният LED дисплей ви предоставя информация за избраната програма и времето, оставащо до завършване на измиването.

Заключение: Electrolux EEA17100IX представлява съчетание от стил и функционалност, което ще ви даде на домакините лекота и удовлетворение. С този модел можете да се наслаждавате на бързо, ефективно и тихо измиване на посудата, като в същото време намалявате разхода си на енергия.

Leave A Reply