понеделник, юни 24

Electrolux EACS/I-12HEL/N8 EEC: Умният Климатик, Гаранция за Комфорт и Качество

Климатикът Electrolux EACS/I-12HEL/N8 EEC представлява висококачествено решение за уют и комфорт у дома. Неговите многофункционални възможности и иновативни технологии го правят не просто уред за отопление и охлаждане, а истински спътник за качественото ви време у дома.

Климатик Electrolux EACS/I-12HEL/N8 EEC, 12000BTU, Клас A++, Wi-Fi, I-Feel, 4 посоки на въздушния поток, 5 скорости на вентилатора, Йонизираща функция, Филтър с активен въглен, Филтър с витамин С, Нано-сребърен филтър

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Умни и Интелигентни Функции

Този модел е оборудван с Wi-Fi възможности, което позволява управлението му чрез приложение на смартфона. Това означава, че можете да регулирате настройките на климатика дори когато сте далеч от дома, осигурявайки желаната температура преди да стигнете.

Оптимален Комфорт с I-Feel Технологията

С I-Feel функцията, Electrolux EACS/I-12HEL/N8 EEC използва сензор, за да открие актуалната температура в помещението и да я регулира автоматично, за да създаде и поддържа оптимален комфорт. Тази функция осигурява равномерно разпределение на въздуха в помещението, като се грижи за улеснен и постоянен комфорт.

Пречистване и Оптимизиране на Въздуха

Наличието на няколко вградени филтри в този климатик (активен въглен, витамин С и нано-сребърен филтър) гарантира, че въздухът, който циркулира в помещението, е почистен от прах, бактерии и вредни частици. Йонизиращата функция допълнително подобрява качеството на въздуха, като намалява неприятните миризми и осигурява по-здравословна среда за вас и вашето семейство.

Усъвършенствани Опции за Управление

Electrolux EACS/I-12HEL/N8 EEC разполага с 5 скорости на вентилатора и 4 посоки на въздушния поток, които осигуряват персонализирано преживяване и комфорт. Възможността за настройка на вентилатора и ориентацията на въздушния поток ви позволява да създадете идеални условия във всяка стая, независимо от размера или оформлението й.

Заключение

Климатикът Electrolux EACS/I-12HEL/N8 EEC е оборудван с впечатляващи функции, които гарантират не само комфорт, но и здравословен въздух в дома ви. Умният му дизайн и вградените технологии го правят отличен избор за всеки, който търси иновативно и качествено решение за отопление и охлаждане. Този модел съчетава в себе си елегантен дизайн, умни функции и високоефективни технологии, които се грижат за вашето удобство и удовлетворение.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply