понеделник, март 4

Пералня със сушилня Electrolux Dual-Care EW7WO447W – разпознава автоматично видовете тъкани и тяхното тегло

Ако се надявате наистина да увеличите пространството си, вижте Electrolux Dual-Care EW7WO447W e електрическа многофункционална пералня със сушилня с голям капацитет за пране и сушене. Нейният барабан със 7кг капацитет и настройка PerfectCare 700 я правят най-добрият претендент сред комбинираните машини.

Electrolux Dual-Care EW7WO447W

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологията  PerfectCare 700 удобно почиства дрехите Ви в един цикъл ,,от сухо към сухо”, тоест поставяте ги сухи и ги изваждате отново сухи, само с натискането на един бутон. Системата DualCare разпознава вида и теглото на дрехите и регулира температурата и продължителността на цикъла въз основа на получената информация, осигурявайки възможно най-добрата грижа за всеки артикул. По този начин дрехите запазват свежия си вид за по-дълго време. SensiCare автоматично настройва цикъла според зареждането, благодарение на специални сензори, гарантирайки спестяване на време и вода, запазване на цветовете и намаляване на използването на електроенергията.

Капацитетът от 7кг за пране и 5кг за сушене е подходящ за 3-4 членно семейство. Максималната скорост на въртене, която инверторният мотор Ви предлага е 1400 об/мин., като тази мощ гарантира ефикасно изцедени дрехи. Нивото на шум по време на центрофугиране е 75 dB.

Програмите за пране можете да избирате от механичния контролен панел. Сред тях ще откриете: Памук, Деликатна, Изплакване, Центрофугиране/Източване, Синтетика, Вълна, Деним, Почистване, Якета, Steam FreshScent, Еко 40-60, Abur AntiAllergy, MixCare и Quick 20 Wash&Dry 60. Ще можете да се възползвате от удобството на една от най-бързите програми, от само 20 минути, за които Вашите дрехи ще са добре почистени, освежени и изсушени; Abur AntiAllergy е прекрасна за хора, които често страдат от алергии и различни вирусни заболявания. С нейна помощ, освен че ще изглеждате прилежно и чисто, ще бъдете и много по-здрави; Steam FreshScent с технологията SteamCare може да освежи Вашите леко зацапани дрехи, като премахне петната, бактериите и неприятните миризми от тях – само с пара.

Electrolux Dual-Care EW7WO447W

Функциите и защитите, които комбинирана пералня със сушилня Electrolux Dual-Care EW7WO447W Ви предлага са: Управление на времето; Функция Отложен старт, с която ще планирате по-лесно Вашите задачи от ежедневието; Защита против прегряване, която е изключително необходима за всеки комбиниран уред като този, но за съжаление отсъства в повечето от останалите модели; Защита от деца, за да бъдете спокойни, че нищо няма да прекрати или промени завършека на зададения от Вас цикъл.

Размери: височина – 84.7см, широчина – 59.7см, дълбочина – 55.1см. Тегло – 69.5кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply