сряда, юли 24

Electrolux Dual-Care EW7WN369S – Най-доброто в перални и сушилни за пълна грижа за вашите дрехи

Вашите дрехи заслужават най-добрата грижа, а Electrolux Dual-Care EW7WN369S е пералня със сушилня, която ще отговори на всичките ви нужди. С висококачествени функции и иновативен дизайн, тази пералня със сушилня ви предлага перфектни резултати при пране и сушене, запазвайки качеството и вида на всяка дреха.

Превъзходна производителност: С пералнята със сушилня Electrolux Dual-Care EW7WN369S можете да перете до 9 кг дрехи и да ги сушите до 6 кг, предлагайки ви гъвкавост и удобство. Със своите 1600 оборота в минута, тази пералня със сушилня осигурява бързо и ефективно пране и сушене на вашите дрехи.

Интелигентни функции за перфектни резултати: Electrolux  EW7WN369S разполага с технологията PerfectCare700, която предоставя перфектно пране и сушене на всички видове тъкани. Благодарение на тази функция, пералнята със сушилня автоматично адаптира времето и температурата на прането и сушенето, гарантирайки, че вашите дрехи получават най-добрата грижа. Инверторният мотор осигурява по-тиха работа и по-голяма надеждност в сравнение с традиционните мотори.

Пералня със сушилня Electrolux Dual-Care EW7WN369S, PerfectCare700, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1600 об/мин, Клас A, Инверторен мотор, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергоефективност и опазване на околната среда: Electrolux EW7WN369S е с клас A за енергийна ефективност, което означава, че ще намалите разходите си за електроенергия и ще спестите енергия. Това не само е полезно за вашия бюджет, но и за околната среда. Благодарение на иновативните технологии и дизайн, Electrolux Dual-Care EW7WN369S е създадена да минимизира водната консумация и да предостави оптимални резултати при всяко пране и сушене.

Удобство и практичност: С пералнята със сушилня Electrolux EW7WN369S получавате и LCD дисплей, който предлага лесна и интуитивна навигация. Можете лесно да изберете желаните настройки и програми за пералнята и сушилнята, а вградените сензори ще гарантират перфектните резултати при всяко пране и сушене.

Заключение: Electrolux Dual-Care EW7WN369S е пералня със сушилня, която надминава очакванията си. С високата си производителност, интелигентни функции и енергоефективност, тази пералня със сушилня ви предоставя надеждност, удобство и перфектни резултати при грижа за вашите дрехи. Насладете се на безупречно чисти и сухи дрехи с Electrolux Dual-Care EW7WN369S!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply