понеделник, март 4

Пералня със сушилня Electrolux Dual-Care EW7W4684W – мнооого тиха!

Electrolux Dual-Care EW7W4684W предлага удобството на двоен уред, събран в едни компактни размери. С него можете да изперете дрехите си, да ги изсушите и направо да ги облечете, защото Electrolux Dual-Care е пералня комбинирана със сушилня.

Уредът е в класическа бяла визия и със здрава кухина, изработена от неръждаема стомана. Събира пране с капацитет до 8кг.

Electrolux Dual-Care EW7W4684W

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този електроуред Ви предлага удобството да изпирате и изсушавате дрехите само с едно зареждане. Инверторният мотор предлага енергийна ефективност class C, съгласно най-новите европейски разпоредби (class E при сушене и class B при центрофугиране). А, самата производителност на уреда е изключително тиха. Шумът по време работата й варира от 76dB при центрофугиране и 51dB при пране.

Годишната енергийна консумация на този електроуред е 1070 kWh, консумираната енергия за 100 измивания е 63 kWh, със среден годишен разход на водата 18 400 литра, което я причислява към енергийния клас А от гамата А до G. Колкото по-висок е класът на енергийна ефективност, толкова по-ниска е консумацията на енергия и вода.

Electrolux Dual-Care EW7W4684W предлага скорост на центрофугиране до 1600 оборота в минута, което гарантира, че дрехите Ви ще бъдат перфектно подсушени. Благодарение на  специалните движения на барабана, контролът на температурата, както и допълнителните функции за изплакване и изстискване, можете да получите оптимални резултати за почистване и хигиена на дрехите си при всякаква температура.

Electrolux Dual-Care EW7W4684W разполага със Защита от прегряване, която не позволява на мотора да прегрее, което може да доведе до увреждане на уреда. Богат избор от 16 програми за изпиране, които включват: Деликатни дрехи; Коприна; Вълна; Памук; Синтетика; Одеала; Изплакване; Синтетична програма; Бельо; Анти-Алергии. Всяка от програмите можете да избирате от удобен и модерен дигитален контролен панел.

Ще разполагате с капацитет за сушене от 4кг, отново с изключително ниско ниво на шум от 60dB. Можете да персонализирате опциите за сушене с разнообразните 12 програми: Памук; Вълна; Спорт; Деним; Синтетика; Деликатни; Eco памук; Антиалергични; Outdoor; FreshScent с пара; OneGo 1h 1 kg или Самопочистваща програма.

Electrolux Dual-Care EW7W4684W

Electrolux Dual-Care EW7W4684W предлага удобство с нейните функции за Отложен старт, с който можете да отложите прането за по-късен час. Автоматично може да изчисли обема на дрехите, които слагате в нея. Технологията SteamCare освежава и омекотява дрехите Ви, като предотвратява намачкването им, благодарение на естествената сила на парата която използва. Гладенето на дрехи ще бъде удоволствие с помощта на тази опция. Автоматично се отървавате от гънки върху нежни дрехи, които се нуждаят от по-внимателна грижа. SteamCare технологията е идеална за бебешки дрехи и за хора с чувствителна кожа.

Функцията Защита от деца позволява да заключите бутоните на пералната машина, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата. С Electrolux Dual-Care EW7W4684W Вашите деца могат да играят близо до пералнята, без да ги наблюдавате постоянно, а Вие можете спокойно да се наслаждавате на питието си, без да бъдете смущавани от какъвто и да е шум от пералнята.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply