сряда, юли 24

Electrolux Digital Air Fryer E6AF1-4ST – Стилен и удобен фритюрник за здравословно готвене

Electrolux Digital Air Fryer E6AF1-4ST е интелигентен фритюрник, който използва горещ въздух, за да ви предложи здравословни и хрупкави ястия. С модерен дизайн и функционалности, този фритюрник ще превърне приготвянето на храната в истинско удоволствие.

Интуитивен Touch Control панел: Electrolux Digital Air Fryer E6AF1-4ST разполага с интуитивен Touch Control панел, който осигурява лесна и бърза настройка на времето и температурата за готвене. Можете да изберете една от осемте предварително зададени програми или да настроите параметрите ръчно, за да приготвите вашите ястия по ваш вкус и предпочитания.

Голям капацитет: С капацитет от 3,5 литра, Electrolux Air Fryer E6AF1-4ST ви позволява да приготвяте достатъчно храна за цялото семейство. Можете да пържите картофи, пилешко месо, риба и дори печива, без да се налага да ги печете на порции. Това ви спестява време и усилия и ви позволява да се насладите на храната заедно с любимите си хора.

Фритюрник с горещ въздух Electrolux Digital Air Fryer E6AF1-4ST, 1500W, 8 програми, 3,5 л, Touch Control, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Здравословни ястия: Горещият въздух, използван от Electrolux Air Fryer E6AF1-4ST, ви позволява да готвите с по-малко мазнини, без да жертвате вкуса и текстурата на храната. Храната се приготвя равномерно и хрупкаво отвън, като вътрешността й остава сочна и вкусна. Това ви позволява да се наслаждавате на вашите любими ястия, като същевременно поддържате здравословен начин на хранене.

Изключителен дизайн: Digital Air Fryer E6AF1-4ST привлича вниманието със своя стилен и съвременен дизайн. Изработен от висококачествена иноксова стомана, фритюрникът ще добави елегантност във вашата кухня. Той е компактен и лесен за съхранение, като същевременно предлага достатъчно пространство за готвене на големи порции храна.

Заключение: Electrolux Digital Air Fryer E6AF1-4ST е перфектното допълнение към вашата кухня, ако търсите здравословен и вкусен начин за готвене на храна. С неговите функционалности, голям капацитет и стилен дизайн, този фритюрник е идеалният избор за семейства и любители на домашната готварска магия.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply