понеделник, юни 24

Dyson Supersonic HD03 – мощен сешоар с грижа за косата

Dyson Supersonic HD03 e сешоар за коса, който не само подсушава перфектно, но се грижи за гладкостта и блясъка на косата.

Dyson Supersonic HD03 е подходящ за всеки тип коса. За хората, които имат дълги или къдрави коси, този сешоар е перфектното решение. Иновациите в този уред са наистина много и в долните редове ще Ви запознаем с някои от тях.

Dyson Supersonic HD03

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Сешоарът използва нов, безчетков дигитален двигател, който е много по-малък и по-лек от традиционния такъв. Това означва по-малко шум, но не и по-слаб въздушен поток. Благодарение на технологията Dyson Air Multiplier въздушният поток се увеличава до три пъти, а двигателят Supersonic произвежда най-добрия въздушен поток, в сравнение с всеки друг тестван сешоар.

За разлика от повечето сешоари, моторът на Dyson Supersonic HD03 е разположен в дръжката му. Въздухът се вкарва през филтър в долната част на дръжката и излиза през тънки отвори, които обграждат главата на сешоара.

В комплекта са включени два концентратора и дифузер, които се прикрепят към главата на сешоара магнитно. Така повече никога няма да се налага да изпитвате затруднения при закопчаване на приставките. Дифузерът е изключително подходящ за изсушаване на къдрава коса, оставяйки я добре оформена, без ефект на наелектризирана коса.

Сешоарът е проектиран да предпазва косата от екстремни топлинни щети. Термичен сензор измерва температурата на изходящия поток над 40 пъти в секунда. Той постоянно регулира температурата, за да запази косата защитена от повреди.

Dyson Supersonic HD03

Още повече, че Dyson Supersonic HD03 разполага с цели 4 температурни настройки. Потребителят може да избира от 100 градуса – за бързо сушене до 28 градуса за по-деликатно изсушаване.

Благодарение на закачалката и магнита, които вървят в комплекта, съхранението на сешоара става изключително лесно.

В заключение можем да кажем, че безспорно това е един от най-добрите сешоари на пазара. Изключително подходящ е за хора с по-къдрава коса или такава с по-голям обем. Единственият му недостатък е може би малко високата цена, но все пак това е уред, предназначен за потребители с по-големи изисквания!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply