понеделник, март 4

Dyson HS01 – маша за коса проектирана да придава обем

Dyson HS01 е маша за коса, която е проективана не само да придава нужния обем, да изсушава косата, но и да я щади.

Dyson HS01 е маша за коса подходяща за всеки вид косъм. Тя работи еднакво добре при изтощена коса, добре поддържана или добре накъдрена коса.

Dyson 343555-01

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Със своята airwap функция, машата привлича косата, използвайки всмукателна въздушна сила. Косата се навива около машата, а благодарение на Coanda ефект остава добре оформена.

Едновременно с оформянето, този уред е подходящ и за дами, които не обичат да използват сешоар. Със своята приставка Dyson HS01 подсушава и стирилизира едновременно. Мощният въздушен поток, който се справя с мократа коса, разполага с иновативен контрол, позволяващ максимална оптимизация на температурата.

По този начин косата Ви е винаги в отлична кондиция, без да се налага използването на прекомерна температура и без да се получават нежеланите изгаряния по нея. Температурният поток се регулира над 40 пъти в секунда, така че температурата никога не надвишава 150 градуса. Освен всичко друго, сензорите на машата позволяват на косата да запази естествения си блясък дори след оформянето й.

Dyson 343555-01

За по-запалените дами, производителят е предоставил възможност да избирате между различни приставки за различните видове прически. Така например може да използвате специални ролки проектирани да създават обемни къдрици или вълнообразни кичури. Твърда изглаждаща четка, пък се грижи за контрол на трудна за стилизиране коса, склонна към начупване. Мека изглаждаща четка се грижи за подравняване и изглаждане на косата, а приставка за сушене подсушава косата и я прави готова за обработка.

Всичко това се захранва от цифров мотор Dyson V9 с мощност от 1300 W. Машата е подходяща както за домашна употреба, така и за професионални фризьорски салони.

Безспорно това е един от най-добите уреди, свързани с грижа за косата Ви. Той съчетава в себе си сешоар, маша, както и дава възможност за разнообразяване на прическите Ви. Комплектът пристига в елегантно куфарче, а употребата му е изключително лесна.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply